Beheer, Webdesign

5 Redenen om te kiezen voor WordPress onderhoud, beveiliging en hosting

wordpress onderhoud

Een professionele WordPress website die er niet alleen goed uitziet, maar ook de bezoekers tot actie aanzet is voor ieder bedrijf een enorme aanwinst. Maar wat als je website te maken krijgt met eindeloze laadtijden, foutmeldingen en/of virussen? Dan verandert je website in no-time van uithangbord in anti reclame. Bakker Ontwerp biedt hier samen met WPBalie een oplossing voor in de vorm van een totaalpakket waarbij WordPress onderhoud, beveiliging, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) inbegrepen zit. Al vanaf € 24,95 per maand (inclusief supersnelle hosting) wordt je op deze onderdelen ontzorgd!

 1 Optimale prestaties en SEO

Niets is zo frustrerend als eindeloze laadtijden of het helemaal niet laden van een pagina. Een speciaal voor Wordpress geoptimaliseerde hosting voorkomt dit soort problemen. En met een up-time van 99,9% ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid. Daarnaast draagt de snelheid van ons platform in belangrijke mate bij aan een verbeterde positionering binnen zoekmachines.

2 Veiligheid

Bij veiligheid gaat het niet alleen om de veiligheid van je eigen data op de website, maar ook om de veiligheid van je bezoekers. In bepaalde gevallen krijgen je bezoekers een waarschuwing op het moment dat ze je website willen bezoeken. Meestal ligt de oorzaak in verouderde plugins en/of andere software op je website, waardoor virussen en hackers gemakkelijk toegang tot je website krijgen. Ook hieruit blijkt het belang van het op de juiste manier uitvoeren van de periodieke updates. Daarnaast is het van belang dat er bij het verlies van gegevens altijd een goede backup beschikbaar is.

3 Support

Heb je een nieuw bericht op je website gezet en per ongeluk een instelling gewijzigd? Of heb je een nieuwe plugin geïnstalleerd en zijn er fouten op je pagina ontstaan? Dan is goede support met een snelle follow-up onmisbaar. Zo nodig herstellen wij vanaf onze backup de oude situatie.

4 Tijdwinst

Het plegen van maandelijks onderhoud op je website vergt discipline en kennis. Door op dit gebied ontzorgd te worden, bespaar je tijd en de eventuele frustratie en problemen achteraf.

5 Up-to-date

Profiteer maximaal van de nieuwste functionaliteiten van je WordPress thema en plugins. Dit heeft niet alleen een positief effect op de snelheid en veiligheid van je website, maar zorgt ook voor een betere gebruikerservaring.

Wil je meer weten? Wij horen graag van je!

Vorig bericht
Hoger scoren in Google? Test je website met het “Mobile Friendly” label.
Volgend bericht
Wat zijn de webdesign trends voor 2015?
Bekijk ook