wordpress friesland

WordPress Friesland

Bakker Ontwerp uit Sneek, Friesland heeft een passie voor het maken van onderscheidende WordPress websites. Samen met WPBalie bieden wij een combinatie van techniek, creativiteit en 12 jaar commerciële ervaring.

Portfolio

Wij maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van (WordPress) webdesign gebied en werken zo aan een onderscheidend en professioneel online visitekaartje. Om de beleving op je website nog verder te vergroten, verzorgen wij desgewenst de fotografie en/of fotobewerking. Bekijk eens onze laatste projecten.

SEO

Wil je in commercieel opzicht ook rendement uit je website halen, dan zorgt onze SEO-kennis (zoekmachine optimalisatie) ervoor dat je ook op dit vlak stappen gaat maken.

Offerte

Onze opdrachtgevers:

 • Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

  Martin van der Werf, Cnossen Infra bv
 • Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

  Hester Wolters, N0.0RDPEIL
 • Als je écht eens een websitebouwer wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

  Niels Postma, Tapp
 • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). We hebben de samenwerking als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten!

  Jeremy Otten, Random Solutions
 • Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina's.

  Josina Krol, Gravita Administratie Software
 • Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin's streven naar perfectie zorgt ervoor dat hij net zo lang doorgaat tot hij voor 200% tevreden is.

  Sibco de Vries, Klaas Recreatie

wordpress-webdesign

WordPress CMS

 Verander je lay-out, foto’s en teksten met een handig “drag and drop” systeem.

SEO

SEO

 WordPress in combinatie met SEO (zoekmachine optimalisatie) is een ideale combinatie voor goede vindbaarheid.

support

Support

Bakker Ontwerp zorgt samen met WPBalie voor uitgebreide technische support. Zowel online als telefonisch.

grafisch-ontwerp

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk zorgt voor extra karakter en versterkt je online boodschap. Denk hierbij aan illustraties en iconen.

retina

Retina Ready

 Je website wordt in de hoogste resolutie weergegeven op o.a. Apple Retina schermen.

adaptive-webdesign

Adaptive design

Adaptive design gaat verder waar responsive (mobielvriendelijk) design ophoudt. Schakel per apparaat / scherm onderdelen aan of uit.

fotografie

Professionele fotografie

 Professionele beeldvullende foto’s dragen bij aan een optimale beleving bij je bezoekers.

UX-design

UX Design

Webdesign gebaseerd op de ultieme gebruikerservaring. Zowel op desktop als mobiel. Welke ervaring wil jij je bezoekers meegeven?

wordpress-hosting-en-onderhoud

Hosting en onderhoud

Kies voor ons totaalpakket: Onderhoud / beveiliging / hosting en support. Al vanaf € 24,95 per maand word je op dit gebied ontzorgd! Helder en voordelig.

Vraag direct een offerte aan:

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het onderstaande aanvraagformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

Bel mij terug

Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Erwin BakkerWordPress Friesland