Website onderhoud

Een aantrekkelijke en professionele website is vandaag de dag voor veel bedrijven onmisbaar. Helemaal als je website ook nog eens klanten oplevert en dus meer is dan je online visitekaartje.

Veel voorkomende website problemen

Maar wat te doen als je website ineens verandert in anti-reclame, doordat je te maken krijgt met eindeloze laadtijden, foutmeldingen, waarschuwingen of zelfs schadelijke software (virussen)? Kies dan voor professioneel website onderhoud van Bakker Ontwerp Sneek (in samenwerking met WPBalie).

Vooral de nieuwe generatie websites die bijvoorbeeld gemaakt zijn in WordPress heeft extra aandacht nodig. Door verouderde software krijgen virussen vrij baan, met alle gevolgen van dien. Belangrijk hierbij is dat de maandelijkse updates (plug-ins) op de juiste manier uitgevoerd worden om onderlinge conflicten te voorkomen. Ook is een goede back-up van belang voor als er gegevens verloren gaan.

website-onderhoud

Website onderhoud totaalpakket

Naast website onderhoud en backup heb je ook te maken hosting en domeinregistratie. Ook is snelle en betrouwbare support (online/telefonisch) onmisbaar, zodat eventuele problemen weer snel worden verholpen.

In samenwerking met WPBalie uit Joure biedt Bakker Ontwerp hier een oplossing voor in de vorm van een totaalpakket waar website onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) bij inbegrepen zit. Al vanaf € 24,95 per maand wordt je volledig ontzorgd!

  • Bespaar tijd

    Het uitvoeren van de maandelijkse updates kost veel tijd, met name wanneer er iets misgaat. Ook vergt het veel discipline en kennis om dit op de juiste manier te doen.</p> <p>

  • Één aanspreekpunt

    Of het nu gaat om domeinnaam registratie, backup, hosting, website onderhoud of beveiliging, bij Bakker Ontwerp hebben we al deze disciplines ondergebracht.</p> <p>

  • Helder en voordelig

    Al voor € 24,95 per maand wordt je volledig ontzorgd op het gebied van website onderhoud en beveiliging, waarbij je ook nog eens gebruik maakt van onze snelle hosting met een up-time van 99,9%.</p> <p>


Vragen? Wij horen graag van je!

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

06 537 659 71

Erwin Bakker(WordPress) website onderhoud