website laten maken leeuwarden

Website laten maken Leeuwarden

Bakker Ontwerp uit Sneek is op het gebied van WordPress webdesign actief in geheel Noord Nederland, dus ook in Leeuwarden. Samen met WPBalie koppelen wij uitgebreide technische kennis aan een flinke dosis creativiteit en 12 jaar commerciële ervaring. Wij maken gebruik van de laatste ontwikkelingen en trends op (WordPress) webdesign gebied, waardoor er een onderscheidende en professionele online presentatie ontstaat. Ook verzorgen wij desgewenst op maat gemaakte illustraties, fotografie en fotobewerkingen.

SEO

Naast onderscheidende vormgeving wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk zoekverkeer aantrekken. Onze uitgebreide SEO-kennis (zoekmachine optimalisatie) zorgt ervoor dat je ook op dit gebied flinke stappen gaat maken.

Wil je ook een website laten maken die een unieke en professionele uitstraling heeft én optimaal vindbaar is? Stuur ons een mailtje of bel ons direct; we vinden het leuk om van je te horen!

Offerte

Onze opdrachtgevers:

 • Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

  Martin van der Werf, Cnossen Infra bv
 • Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

  Hester Wolters, N0.0RDPEIL
 • Als je écht eens een websitebouwer wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

  Niels Postma, Tapp
 • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). We hebben de samenwerking als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten!

  Jeremy Otten, Random Solutions
 • Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina's.

  Josina Krol, Gravita Administratie Software
 • Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin's streven naar perfectie zorgt ervoor dat hij net zo lang doorgaat tot hij voor 200% tevreden is.

  Sibco de Vries, Klaas Recreatie

wordpress-webdesign

WordPress CMS

 Snel en handig je lay-out, foto’s en teksten aanpassen met een gebruiksvriendelijk “drag and drop” systeem.

SEO

SEO

 De combinatie WordPress en SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt voor optimale vindbaarheid en toegankelijkheid.

support

Support

Bakker Ontwerp zorgt samen met WPBalie voor uitgebreide technische support. Zowel online als telefonisch.

grafisch-ontwerp

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk zorgt voor extra karakter en versterkt je online boodschap. Denk hierbij aan illustraties en iconen.

retina

Retina Ready

 De websites die we ontwerpen worden in de hoogst mogelijk resolutie weergegeven. (o.a. op Apple Retina schermen.)

adaptive-webdesign

Adaptive design

Adaptive design gaat verder waar responsive (mobielvriendelijk) design ophoudt. Schakel per apparaat / scherm onderdelen aan of uit.

fotografie

Professionele fotografie

 Professionele beeldvullende foto’s zorgen voor maximale beleving bij je website bezoekers. Bakker Ontwerp geeft hier een professionele invulling aan.

UX-design

UX Design

Webdesign gebaseerd op de ultieme gebruikerservaring. Zowel op desktop als mobiel. Welke ervaring wil jij je bezoekers meegeven?

wordpress-hosting-en-onderhoud

Hosting en onderhoud

Kies voor ons totaalpakket: Onderhoud / beveiliging / hosting en support. Al vanaf € 24,95 per maand word je op dit gebied ontzorgd! Helder en voordelig.

Vraag direct een offerte aan:

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het onderstaande aanvraagformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

Bel mij terug

Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Erwin Bakkerwebsite laten maken Leeuwarden