Google Chrome update oktober 2017. Extra waarschuwing aan bezoekers van onbeveiligde websites.

Eerder bespraken we al de voordelen van het gebruiken van een SSL certificaat voor je website. Naast veiligheid (en het geven van een betrouwbare uitstraling) draagt een versleutelde verbinding bij aan de vindbaarheid in zoekmachines. 

Erwin BakkerGoogle Chrome update oktober 2017. Extra waarschuwing aan bezoekers van onbeveiligde websites.
Lees verder

Logo Ontwerp Trends

Wil je werken aan je uitstraling met een modern, trendy of juist tijdloos logo? Bakker Ontwerp volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van logo- en huisstijl ontwerp. We laten je, ter inspiratie, graag de laatste trends zien:

Erwin BakkerLogo Ontwerp Trends
Lees verder

Waarom een SSL certificaat?

SSL (Secure Sockets Layer) en diens opvolger TLS (Transport Layer Security), zijn encryptie-protocollen die het dataverkeer van websites beveiligen. Tegenwoordig wordt nog altijd de naam SSL gebruikt. Websites met een SSL certificaat herken je naast de URL (HTTPS:// in plaats van HTTP://) aan het (groene) slotje in de browserbalk.

Erwin BakkerWaarom een SSL certificaat?
Lees verder

Adaptive design, webdesign anno 2016

Inmiddels beginnen responsive (mobielvriendelijke) websites het online beeld steeds meer te bepalen. Een logische ontwikkeling, want je kunt de mobiele gebruiker niet meer opzadelen met een website die een slechte gebruikerservaring geeft. Iedereen tevreden gesteld, zou je zeggen…

Erwin BakkerAdaptive design, webdesign anno 2016
Lees verder