webdesign sneek

Webdesign Sneek

Wil je je als bedrijf onderscheiden met een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook optimaal rendement oplevert? Bakker Ontwerp Webdesign Sneek geeft vorm aan je wensen door zich met passie in te zetten voor je online presentatie. Naast zaken als fotografie, navigatie en kleurgebruik zorgen we ook voor een optimale vindbaarheid (SEO). En met ruim 12 jaar commerciële ervaring weten wij wat er voor nodig is om van je bezoekers klanten te maken.

WPBalie

Samen met onze partner WPBalie uit Joure verzorgen we alles op het gebied van onderhoud, beveiliging, hosting, back-up en technische support (online en telefonisch), zodat je altijd een aanspreekpunt hebt bij technische vragen of problemen.

Offerte

Onze opdrachtgevers:

 • Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

  Martin van der Werf, Cnossen Infra bv
 • Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

  Hester Wolters, N0.0RDPEIL
 • Als je écht eens een websitebouwer wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

  Niels Postma, Tapp
 • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). We hebben de samenwerking als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten!

  Jeremy Otten, Random Solutions
 • Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina's.

  Josina Krol, Gravita Administratie Software
 • Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin's streven naar perfectie zorgt ervoor dat hij net zo lang doorgaat tot hij voor 200% tevreden is.

  Sibco de Vries, Klaas Recreatie

wordpress-webdesign

WordPress CMS

 Optimaal gebruiksgemak! Pas je inhoud gemakkelijk en snel aan met een “drag and drop” systeem.

SEO

SEO

 Je zichtbaarheid in zoekmachines wordt vergroot. Ook heeft Google een voorkeur voor websites gemaakt in WordPress. Lees meer

support

Support

Bakker Ontwerp zorgt samen met WPBalie voor uitgebreide technische support. Zowel online als telefonisch.

grafisch-ontwerp

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk voegt karakter toe en versterkt je online boodschap. Denk hierbij aan illustraties en iconen.

retina

Retina Ready

 Een nieuwe website die ook nog eens wordt getoond in de hoogste resolutie zorgt voor extra beleving bij je bezoekers.

adaptive-webdesign

Adaptive design

Adaptive design gaat een stap verder dan responsive (mobielvriendelijk) design. Schakel per apparaat / scherm onderdelen aan of uit.

fotografie

Professionele fotografie

 Beeldvullende foto’s zijn bepalend voor de uitstraling van je website. Bakker Ontwerp begeleidt je hierin en geeft hier een creatieve en professionele invulling aan..

UX-design

UX Design

Webdesign gebaseerd op de perfecte gebruikerservaring. Zowel op desktop als mobiel. Welke ervaring wil jij je bezoekers meegeven?

wordpress-hosting-en-onderhoud

Hosting en onderhoud

Kies voor ons totaalpakket: Onderhoud / beveiliging / hosting en support. Al vanaf € 24,95 per maand word je volledig ontzorgd! Helder en voordelig.

Vraag direct een offerte aan:

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het onderstaande aanvraagformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

Bel mij terug

Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Erwin BakkerWebdesign Sneek