samenwerken

Partners

Bakker Ontwerp werkt met bedrijven die dezelfde passie en visie delen. Samen groeien en elkaar aanvullen met als doel om het optimale resultaat richting onze klanten te realiseren.

wpbalie

WPBalie  |  Joure

Hosting & Onderhoud / Beveiliging / Technische supportWPbalie is onze hoofdpartner voor (WordPress-) hosting en onderhoud. In samenwerking met WPBalie bieden we een totaalpakket waar website onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) bij inbegrepen zit.

Daarnaast maken we gebruik van de expertise en ervaring van WPBalie op het gebied van snelheidsoptimalisatie en maatwerkoplossingen.
Website

martina-ketelaar-fotografie

Martina Ketelaar Fotografie  |  Burgwerd

Fotografie / fotobewerkingVoor de bedrijfsfotografie bij onze online projecten schakelen we graag de expertise van Martina in. Ze weet hierbij feilloos de juiste beleving en sfeer neer te zetten die bovendien mooi aansluit op de (online) huisstijl.
Website

bureau brenda

Bureau Brenda  |  Joure

TekstenBrenda van Olphen is freelance tekstschrijver en journalist. Ze schrijft voor traditionele en nieuwe media passende teksten. Vaak sfeervol, soms kort en krachtig en altijd teksten die voor iedereen te begrijpen zijn.
Website

i4marketing

i4marketing  |  Groningen

Strategie & MarketingMarketing (online & offline) is tegenwoordig onmisbaar om rendement te halen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe kun je je doelgroep bereiken? Wat wil je doelgroep zien van je bedrijf? Roderik Derksen van i4marketing helpt je met het in kaart brengen van de mogelijkheden en biedt je daarbij verschillende tools aan.
Website

magenta-marketing

Magenta Marketing  |  Balk

Strategie & MarketingRinske Langenkamp is de bruisende kracht achter Magenta Marketing. Met een brede ervaring in zowel consumentenmarketing als B2B marketing kent ze het klappen van de zweep. Een achtergrond in bedrijfskunde zorgt voor een brede blik op zowel organisatie als markt. Niet bang om vragen te stellen, duidelijke adviezen te geven en een helder beeld te geven van je marktsituatie, je kansen en blinde vlekken.
Website

flyer print

Flyer Print  |  Joure

DrukwerkFull-service drukkerij Flyer Print uit Joure is onze partner voor de vertaling van onze offline ontwerpen naar een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Door de inzet van kennis (ruim 20 jaar ervaring) en door actief mee te denken met de klant wordt hierbij de juiste balans gevonden tussen kwaliteit, kosten en snelheid.
Website

Erwin BakkerSamenwerken