samenwerken

Partners

Bakker Ontwerp werkt met bedrijven die dezelfde passie en visie delen. Samen groeien en elkaar aanvullen met als doel om het optimale resultaat richting onze klanten te realiseren.

wpbalie

WPBALIE  |  JOURE

Hosting & Onderhoud / Beveiliging / Technische supportWPbalie is onze partner voor (WordPress-) hosting en onderhoud. In samenwerking met WPBalie bieden we een totaalpakket waar website onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) bij inbegrepen zit.

Daarnaast maken we gebruik van de expertise en ervaring van WPBalie op het gebied van snelheidsoptimalisatie en maatwerkoplossingen.
Website

magenta-marketing

MAGENTA MARKETING  |  BALK

Strategie & MarketingMagenta Marketing is onze partner voor strategie & marketing en legt de onmisbare basis voor effectief marketingbeleid.

Rinske Langenkamp is de bruisende kracht achter Magenta Marketing. Met een brede ervaring in zowel consumentenmarketing als B2B marketing kent ze het klappen van de zweep. Een achtergrond in bedrijfskunde zorgt voor een brede blik op zowel organisatie als markt. Niet bang om vragen te stellen, duidelijke adviezen te geven en een helder beeld te geven van je marktsituatie, je kansen en blinde vlekken.
Website

brandmerck

BRANDMERCK  |  GRONINGEN/SNEEK

SEO / SEA / Google Business ViewWil je beter zichtbaar worden in Google, maar heb je binnen de gewenste zoekterm(en) te maken met hevige concurrentie? De expertise van onze partner Brandmerck is, na onze basis-SEO, de ideale vervolgstap. Door het maken van de juiste online marketing strategie kom je tot meetbare online resultaten. Bovendien is Brandmerck als Google Adwords Partner onze partij bij zoekmachine adverteren (SEA).
Website

martina-ketelaar-fotografie

MARTINA KETELAAR FOTOGRAFIE  |  BURGWERD

Fotografie / fotobewerkingVoor de bedrijfsfotografie bij onze online projecten schakelen we graag de expertise van Martina in. Ze weet hierbij feilloos de juiste beleving en sfeer neer te zetten die bovendien mooi aansluit op de (online) huisstijl.
Facebook

correcthosting

CORRECTHOSTING  |  WOERDEN

Programmeerdiensten / WebshopsCorrecthosting is onze partner voor uiteenlopende programmeeroplossingen en het realiseren van webshops (techniek/veiligheid/betaalsystemen). Daarnaast maken we gebruiken van de hosting op het loadbalancing platform bij websites/-shops die te maken hebben met hoge verkeerspieken.

Onder leiding van Dennis Fransen is Correcthosting binnen Nederland uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van hosting en (de technische realisatie van) webshops. Daarnaast kunnen de programmeurs van Correcthosing maatwerkoplossingen realiseren, zoals koppelingen met diverse softwarepakketten en het creëren van extra online functionaliteiten.
Website

Erwin BakkerSamenwerken