samenwerken

Partners

Bakker Ontwerp werkt met bedrijven die dezelfde passie en visie delen. Samen groeien en elkaar aanvullen met als doel om het optimale eindresultaat richting onze klanten te realiseren.

PRIMA IT | SNEEK

Hosting & Onderhoud / Maatwerk HTML/CSS / Technische support


PRIMA IT is onze partner voor (WordPress-) hosting en onderhoud. In samenwerking met PRIMA IT bieden we een totaalpakket waar website onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) bij inbegrepen zit.

Daarnaast maken we gebruik van de expertise en ervaring van PRIMA IT op het gebied van maatwerk weboplossingen (HTML/CSS).

Website

CORRECTHOSTING | GIETHOORN

Programmeerdiensten / Webshops


Correcthosting is onze partner voor uiteenlopende programmeeroplossingen en het realiseren van webshops (techniek/veiligheid/betaalsystemen). Daarnaast maken we gebruiken van de hosting op het loadbalancing platform bij websites/-shops die te maken hebben met hoge verkeerspieken.

Onder leiding van Dennis Fransen is Correcthosting binnen Nederland uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van hosting en (de technische realisatie van) webshops. Daarnaast kunnen de programmeurs van Correcthosing maatwerkoplossingen realiseren, zoals koppelingen met diverse softwarepakketten en het creëren van extra online functionaliteiten.

Website

MAGENTA MARKETING | BALK

Strategie & Marketing


Magenta Marketing is onze partner voor strategie & marketing en legt de onmisbare basis voor effectief marketingbeleid.

Rinske Langenkamp is de bruisende kracht achter Magenta Marketing. Met een brede ervaring in zowel consumentenmarketing als B2B marketing kent ze het klappen van de zweep. Een achtergrond in bedrijfskunde zorgt voor een brede blik op zowel organisatie als markt. Niet bang om vragen te stellen, duidelijke adviezen te geven en een helder beeld te geven van je marktsituatie, je kansen en blinde vlekken.

Website

Erwin BakkerSamenwerken