Ruimte en overzicht in de nieuwe website voor Efko Beton

De nieuwe website van Efko Beton is zeer ruim opgezet en bevat veel beeld, waardoor de beleving m.b.t. de vele producten en projecten optimaal is. De navigatie is simpel en basic zonder een wirwar van ingewikkelde (sub-) menu’s.

Maar onder deze (op het oog) eenvoudige opzet gaat een enorme complexiteit schuil. Samen met Magenta Marketing uit Balk is er van de vele tientallen pagina’s, productspecificaties en andere onderdelen een eindresultaat neergezet, waarbij beleving, eenvoud en gebruikservaring centraal staat.

Maatwerkoplossingen

We hebben nieuwe technieken toegepast die ook écht iets toevoegen. Zo is de website voorzien van een downloadcenter; een gebruiksvriendelijke omgeving waar alle technische informatie, tekeningen en brochures in verzameld zijn. Dit downloadcenter is voorzien van uitklap-/accordionsecties die ook terugkomen op de betreffende productpagina’s. Alle PDF’s/documenten worden op een centrale plek in het CMS bijgewerkt en verschijnen vervolgens op de juiste locaties op de website.

De homepage is voorzien van een random wisselende header en de pagina “Veeroosters” bevat een videoheader (op desktop). De mouse-over effecten geven hierbij een subtiele dynamiek.

Bekijk website
Erwin BakkerRuimte en overzicht in de nieuwe website voor Efko Beton

Gerelateerde berichten

Waarom een SSL certificaat?

Waarom een SSL certificaat?

SSL (Secure Sockets Layer) en diens opvolger TLS (Transport Layer Security), zijn encryptie-protocollen die het dataverkeer van websites beveiligen. Tegenwoordig wordt nog altijd de naam SSL gebruikt. Websites met een SSL certificaat herken je naast de URL (HTTPS:// in plaats van HTTP://) aan het (groene) slotje in de browserbalk.

adaptive webdesign

Adaptive design, webdesign anno 2016

Inmiddels beginnen responsive (mobielvriendelijke) websites het online beeld steeds meer te bepalen. Een logische ontwikkeling, want je kunt de mobiele gebruiker niet meer opzadelen met een website die een slechte gebruikerservaring geeft. Iedereen tevreden gesteld, zou je zeggen…