Ruimte en overzicht in de nieuwe website voor Efko Beton

De nieuwe website van Efko Beton is zeer ruim opgezet en bevat veel beeld, waardoor de beleving m.b.t. de vele producten en projecten optimaal is. De navigatie is simpel en basic zonder een wirwar van ingewikkelde (sub-) menu’s.

Maar onder deze (op het oog) eenvoudige opzet gaat een enorme complexiteit schuil. Samen met Magenta Marketing uit Balk is er van de vele tientallen pagina’s, productspecificaties en andere onderdelen een eindresultaat neergezet, waarbij beleving, eenvoud en gebruikservaring centraal staat.

Maatwerkoplossingen

We hebben nieuwe technieken toegepast die ook écht iets toevoegen. Zo is de website voorzien van een downloadcenter; een gebruiksvriendelijke omgeving waar alle technische informatie, tekeningen en brochures in verzameld zijn. Dit downloadcenter is voorzien van uitklap-/accordionsecties die ook terugkomen op de betreffende productpagina’s. Alle PDF’s/documenten worden op een centrale plek in het CMS bijgewerkt en verschijnen vervolgens op de juiste locaties op de website.

De homepage is voorzien van een random wisselende header en de pagina “Veeroosters” bevat een videoheader (op desktop). De mouse-over effecten geven hierbij een subtiele dynamiek.

Bekijk website
Erwin BakkerRuimte en overzicht in de nieuwe website voor Efko Beton

Gerelateerde berichten