webdesign

Random Solutions | Keeping IT Simple

Random Solutions BV uit Breda is 1 oktober 2009 opgericht door Jeremy Otten. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een knus en hecht Team van mensen met Passie voor het vak. Bij Random Solutions kunt u letterlijk terecht met al uw vragen m.b.t. IT en kantoorautomatisering. Mocht het zo zijn dat ze iets nog niet in hun (uitgebreide) portfolio hebben, dan gaan ze er samen met u naar op zoek.

Responsive website

De opdracht voor de nieuwe website van Random Solutions was een mooie uitdaging: “Creëer een website met een professionele uitstraling, waarbij iedere pagina de “wow-factor” heeft en waarbij de afzonderlijke pagina’s een eenheid vormen.”

De huisstijlkleur rood hebben we op een subtiele manier doorgevoerd over de gehele website. Op de homepage hebben we gebruik gemaakt van een fullscreen header met een video achtergrond (alleen op desktop). Ook hebben we veelvuldig gebruik gemaakt van parallax achtergronden (lagen die over elkaar heen schuiven). Verder is de website uitgerust met een Live Chatfunctie, Smooth Scroll (geen schokkende beweging bij het gebruik van je muiswiel), een vacature systeem (met pop-up schermen), scroll-animaties (elementen komen tijdens het scrollen het beeld in “vliegen”), call-to-action flip-boxen (onderaan diverse pagina’s), zelf typende tekst (op o.a. de diverse solution pagina’s) en een nieuwsberichten systeem.

Bekijk website

webdesign

  • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). Hij zal dan ook keer op keer de site aanpassen totdat het gevoel goed is! We hebben de samenwerking met Erwin als zeer goed ervaren en zullen hem dan ook aanraden aan onze klanten! Erwin heeft voor onze nieuwe website gebruik gemaakt van de nieuwste HTML5 technieken en het resultaat is er dan ook zeker naar. Hiermee zijn wij de komende jaren weer onder de pannen.

    Jeremy Otten, Algemeen Directeur

Meer weten?

Neem direct contact met ons op:

Contact
Erwin BakkerBekijk case Random Solutions