• Heel fijn samen gewerkt met Erwin van Bakker Ontwerp. Erwin is zeer nauwkeurig, deskundig en heeft veel gevoel voor stijl. Hij denkt proactief mee en is snel in zijn uitvoering. Ook de communicatie was erg prettig en duidelijk. Ik ben heel blij met het resultaat!

    Mariska Meijer, Zus & Zorg B.V.

Slide webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Custom iconen   iconen grafisch ontwerp webdesign

Zus & Zorg B.V.

De missie van Zus & Zorg B.V.? Maak zorg zichtbaar. Daar wordt iedereen beter van. In het huidige zorgstelsel opereren zorgbedrijven teveel op hun eigen eiland waardoor de communicatie te wensen overlaat. Dat heeft niet alleen consequenties voor de organisatie van de zorg, en dus op het prijskaartje dat daaraan hangt, maar zorgt er ook voor dat informatie die vaak wel degelijk beschikbaar is, onvoldoende wordt benut.

Restyling & technische update

De oude website van Zus & Zorg B.V. voldeed niet meer aan de huidige standaarden voor wat betreft SEO (zichtbaarheid in zoekmachines), techniek en vormgeving. Door de website grondig te restylen en opnieuw te op bouwen in WordPress, hebben we een fris platform neergezet, waarbij we de focus hebben gelegd op snelheid, mobiele gebruikservaring en vindbaarheid.

Evenementen, nieuws en projecten zijn naadloos geïntegreerd en worden op de bijpassende (diensten-)pagina’s automatisch uitgelicht.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Zus & Zorg