• Erwin heeft voor mij een eigentijdse en frisse website gemaakt. Zijn passie en mooie manier van vormgeven vallen bij al mijn klanten erg in de smaak. Bakker Ontwerp maakt echt het verschil, kortom een aanrader voor iedereen.

    Wim Haringsma, Via Wim

ontwerp visuele identiteit

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Via Wim

De wereld van verzuim en inzetbaarheid wordt door veranderende wetgeving steeds ondoorzichtiger voor werkgevers. Het is daarom cruciaal dat je vanaf dag 1 de juiste stappen zet. Jouw werknemers zijn belangrijk en iedere dag oneigenlijk verzuim is zó ongelofelijk zonde. Via Wim weet namelijk dat verzuim heel veel geld kan kosten, maar weet ook hoeveel geld er bespaard kan worden met een goed beleid. Daar ligt dus de toegevoegde waarde van Via Wim.

Persoonlijk en dynamisch

De nieuwe WordPress website die we voor Wim hebben ontwikkeld is een visuele vertaling van zijn energie, persoonlijkheid en professionaliteit. Met de conceptuele fotografie van onze partner Martina Ketelaar als basis hebben we een herkenbaar beeld neergezet, waarbij de ruime en strakke (deels overlappende) vlakverdeling voor extra dynamiek zorgt. De maatwerk iconen versterken de gebruikservaring en verbeteren de navigatie.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Via Wim