TWNL Travel

quote

“TWNL zet een luchtbrug voor fietsers op tussen Nederland en Taiwan. Nederlandse fietsers brengen we naar Taiwan en op den duur komen Taiwanese fietsers naar hier. We wilden een website die én het reizen onder de aandacht brengt én meer informatie geeft over de bestemming. Want voor veel Nederlanders is Taiwan nog altijd het land van het ‘made in Taiwan-label’ op de huishoudelijke apparatuur. Het eiland heeft echter veel meer te bieden. Bakker Ontwerp heeft voor ons een website ontwikkeld die qua look & feel heel goed past bij ons concept en aan alle technische vereisten voldoet. De samenwerking met Bakker Ontwerp verliep (en verloopt!) heel prettig.”

– Arnauld Hackmann, TWNL Travel

Techniek & Dynamiek

De website van TWNL maakt gebruik van moderne technieken die gericht zijn op een optimale gebruikservaring (UX-Design). Naast een dynamische en wisselende header (homepage) hebben we een reisagenda, een actueel weerbericht + tijdsweergave (in dezelfde stijl) en een uitgebreid nieuwssysteem opgezet.

De nieuwsberichten worden als strakke contentblokken gepresenteerd, waarbij middels een subtiele tekst-overlay de betreffende categorieën worden aangegeven (nieuws/video/gesponsord etc.). Nieuwe berichten kunnen eenvoudig in het WordPress CMS worden toegevoegd en verschijnen automatisch (in dezelfde stijl en verhoudingen) op de website.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case TWNL Travel