• Als je écht eens een websitebouwer wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

    Niels Postma, Tapp

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

ontwerp visuele identiteit tapp

Tapp

Connect the unconnected

Tapp verbindt mensen met merken door innovatieve NFC chips te verwerken in producten zonder connectiviteit, zoals papier – van verpakkingen tot direct mail campagnes. Door een simpele aanraking van een smartphone stap je in een unieke interactieve, digitale dimensie. Hiermee worden producten intelligent gemaakt en creëert Tapp als eerste bedrijf in Nederland, the Internet of Everything.

Visuele identiteit

In de visuele identiteit van Tapp staat verbinding en onderscheidend vermogen centraal. Hierbij hebben we de dubbele “p” met elkaar verbonden en zorgt de felle huisstijlkleur voor herkenbaarheid en dynamiek.

Website

De nieuwe visuele identiteit hebben we online uitgebreid met infographics, iconen en andere grafische elementen. De diensten, de informatievoorziening en de projecten van Tapp zijn op een heldere manier gepresenteerd, waarbij we extra focus hebben gelegd op de mobiele gebruikservaring. Aan de hand van (onder meer) slimme uitschuif-tabs blijft de informatie compact en overzichtelijk.

Fotografie

De webfotografie hebben we (deels) in eigen beheer verzorgd.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Tapp