• Al bij het eerste gesprek voelde ik aan dat Erwin onze ideeën voor onze nieuwe website zou begrijpen en kon aanvullen met eigen ideeën. En inderdaad; de maatwerk iconen zijn geweldig! Daarnaast vind ik een goed en prettig contact erg belangrijk en ook daarmee zit je bij Erwin goed. Wij zijn erg blij met onze frisse, overzichtelijke informatievoorziening en de samenwerking met Bakker Ontwerp! Want ook nu onze site klaar is en online staat, kunnen we nog steeds met onze vragen bij Bakker Ontwerp terecht.

    Jelly Helmer, Stichting SBV

Maatwerk iconen

ontwerp maatwerk infographics

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first mobile first webdesign
Mobile
first
Mobile first

Stichting Bevordering Verkeerseducatie

De Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) is in 1993 opgericht en heeft tot doel de verkeersveiligheid in Noord-Nederland te vergroten door verkeersonderwijs aan alle weggebruikers in alle leeftijdscategorieën te bevorderen en te verzorgen. Dit doen zij in opdracht van de verkeersafdelingen van de (noordelijke) gemeenten en provincies. De uitvoering van de educatie verricht SBV in samenwerking met rijschoolhouders en -verenigingen, scholen en vele andere maatschappelijk betrokken organisaties.

Toegankelijk, helder en snel

Het nieuwe online platform voor Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) heeft als doel om bezoekers van alle leeftijden snel wegwijs te maken binnen het aanbod en de activiteiten van de stichting. Om dit te bereiken hebben we visuele banners ontwikkeld die de rode draad vormen binnen de pagina-opbouw. Dit hebben we gecombineerd met maatwerk infographics die (onder meer) in het navigatiemenu zijn verwerkt.

De snelheid van dit nieuwe platform uit zich onder meer in een Google PageSpeed Insights score van gemiddeld 93 / 99 (mobiel / desktop) en een Google Lighthouse performance score van 100.

Bekijk website
Gerard OuendagBekijk case Stichting Bevordering Verkeersveiligheid