Maatwerk iconen

ontwerp maatwerk infographics

Stichting Bevordering Verkeerseducatie

De Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) is in 1993 opgericht en heeft tot doel de verkeersveiligheid in Noord-Nederland te vergroten door verkeersonderwijs aan alle weggebruikers in alle leeftijdscategorieën te bevorderen en te verzorgen. Dit doen zij in opdracht van de verkeersafdelingen van de (noordelijke) gemeenten en provincies. De uitvoering van de educatie verricht SBV in samenwerking met rijschoolhouders en -verenigingen, scholen en vele andere maatschappelijk betrokken organisaties.

Toegankelijk, helder en snel

Het nieuwe online platform voor Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) heeft als doel om bezoekers van alle leeftijden snel wegwijs te maken binnen het aanbod en de activiteiten van de stichting. Om dit te bereiken hebben we visuele banners ontwikkeld die de rode draad vormen binnen de pagina-opbouw. Dit hebben we gecombineerd met maatwerk infographics die (onder meer) in het navigatiemenu zijn verwerkt.

De snelheid van dit nieuwe platform uit zich onder meer in een Google PageSpeed Insights score van gemiddeld 93 / 99 (mobiel / desktop) en een Google Lighthouse performance score van 100.

Bekijk website
Gerard OuendagBekijk case Stichting Bevordering Verkeersveiligheid