• Bakker Ontwerp heeft een huisstijl en website ontworpen die onderscheidend is binnen de hoveniersbranche. Strak, modern en herkenbaar. Samen met het ontwerp voor de visitekaartjes, autoreclame en de tuinborden vorm het een perfect geheel!

    Stefan Bakker

Slide webdesign mobiel screenshot-mobile webdesign mobiel webdesign mobiel Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Slide screenshot-desktop-webdesign screenshot-desktop-webdesign

Stefan Bakker Hoveniers

Stefan Bakker Hoveniers uit Sneek heeft ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen en ontwerpen van moderne tot landelijke tuinen; zowel particulier als bedrijfsmatig. Ook kunnen ze afspraken maken over het onderhoud van uw tuin.

Daarnaast ontwerpen en maken ze tuinen die aansluiten op uw wensen en budget. Hierbij geven ze actief advies omtrent de materiaalkeuze en stijlopties; van modern, strak of hip tot sierlijk en landelijk.

Stoer & modern

De website voor Stefan Bakker Hoveniers heeft een moderne en strakke opbouw met als tegengewicht verspringende en overlappende blokken. De look & feel sluit naadloos aan op de huisstijl die we voorafgaand aan de bouw van de website hebben ontwikkeld. Binnen de website hebben we de fotografie (en nabewerking) verzorgd die binnen deze opzet volop de ruimte krijgt.

Naast de website en visuele identiteit (o.a. beeldmerk met olijfblad) hebben we het ontwerp van de autoreclame, de (vierkante) visitekaartjes en de tuinborden verzorgd.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Stefan Bakker Hoveniers Sneek