Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first mobile first webdesign mobile first webdesign
Mobile
first
Mobile first

Huisstijl, illustraties en fotografie

Visuele identiteit

Sanjes Safari

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar speel- en dierenpark Sanjes Safari in het Noord-Oosten van Friesland. Tussen Dokkum en Bergum in vind je bij ons alles voor een geweldige dag voor jong en oud. Wat voor weer het ook is, hier beleef je de tijd van je leven. In ons indoor speelparadijs voel je je een echte piraat op het piratenschip, wek je energie op in je eigen raket en klim en klauter je in de grootste apenkooi van Friesland.

In het outdoor speelpark is er ook van alles te doen: rijd nét als je vader en moeder in het verkeerspark, ga varen in de botenbaan of kijk hoe hoog je bent tijdens een fietsrit in de monorail. Maar misschien ga je liever springen op het springkussen, sla je een balletje tijdens het midgetgolfen of bouw je jouw eigen kasteel. Bij Sanjes Safari ben je nooit uitgespeeld.

Ga je liever op safari? Dat kan natuurlijk ook. In ons dierenpark wemelt het van de dieren. Van stokstaartjes tot neusberen en paarden. Kom op bezoek in ons caviadorp, daar wonen maar liefst zeventien cavia’s! Of knuffel je liever met de geitjes? Het dierenpark van Sanjes Safari is een echte beestenboel!

Visuele identiteit

Bij de naamsverandering van Sanjesfertier naar Sanjes Safari is er gekozen voor een volledig nieuwe visuele identiteit. Het nieuwe logo is modern, speels en herkenbaar en ondersteunt het gevoel van klimmen, klauteren en ontdekken. Het bijbehorende kleurenpalet hebben we doorgevoerd in de nieuwe website, de illustraties en de bewegwijzering van het park.

Illustraties & fotografie

Voor alle onderdelen binnen Sanjes Safari hebben we illustraties ontwikkeld die beeldbepalend zijn voor de website en de uitingen op sociale media. De fotografie is verzorgd door onze partner Martina Ketelaar.

Web

Om ervoor te zorgen dat dit nieuwe online platform zowel jong als oud aanspreekt hebben we gekozen voor een heldere en kleurrijke opzet, waarin de maatwerk illustraties zorgen voor een onderscheidende beleving. Daarnaast bevat de website diverse UX- & UI- elementen die bijdragen aan een eenvoudige navigatie. Bij de ontwikkeling hebben we de focus gelegd op de mobiele gebruikservaring.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Sanjes Safari