Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Ontdek de stoere en unieke collectie meubels & accessoires van Ruben Betsema in het karakteristieke pand in hartje Balk. In de vele sfeerkamers die het ruime pand biedt vindt u een ruime variatie zitmeubels, kasten, tafels en accessoires. De zitmeubels zijn van “Nederlands fabricaat”. Dit staat garant voor optimale kwaliteit & levertijd.

quote

“Working with Bakker Ontwerp is such an excellent experience. As a customer we definitely couldn’t be happier with the result. In the past we’ve had such a long time struggling to put on the right vision. Everything finally fell into place and the absolute punctuality regarding the timeline was beyond our expectations”

– Putu Betsema, Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Vintage look & feel

Na eerder de website van decoratie- en meubelimporteur Heeren2 te hebben gerealiseerd zijn we gevraagd om ook de website van de woonwinkel “Ruben Betsema – Wonen in Stijl” te maken. Deze nieuwe website heeft een stoere en warme look gekregen, met een knipoog naar de “vintage-newspaper-stijl”. Het speciaal geselecteerde font, de subtiele ruige achtergrondstructuur en het grafisch maatwerk dragen hieraan bij. Ook de navigatie is net even anders, door gebruik te maken van stoere (dikke) belijning (o.a. knoppen) en een fullscreen navigatiemenu.

Fotografie

De sfeer en beleving van de winkel hebben we online neergezet middels het schieten van vele detailfoto’s (met scherpte-diepte-techniek). Daarnaast hebben we de productfotografie verzorgd. De nabewerking en web-optimalisatie geeft hierbij de finishing-touch.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case Ruben Betsema – Wonen in Stijl