• Ik vind het ontzettend knap hoe Bakker Ontwerp mijn missie en visie snel heeft vertaald in een website die precies bij mij past. Erwin is enorm creatief en perfectionistisch en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast is de communicatie en samenwerking erg prettig en helder. Zoek je een webdesigner die je verwachtingen overtreft, dan kan ik je Bakker Ontwerp van harte aanbevelen!

    Petra Eringa, PureLabels

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first mobile first webdesign mobile first webdesign
Mobile
first
Mobile first

PureLabels

Wil jij een verschil maken met je relatiegeschenken? De duurzame en hippe gifts van PureLabels zijn met liefde gemaakt en met zorg gekozen. Elk cadeau heeft zijn eigen mooie verhaal en draagt bij aan een betere wereld. De relatiegeschenken van PureLabels verminderen de plastic afvalberg, dragen bij aan een beter leven voor mensen in de armste gebieden of zijn gemaakt in sociale werkplaatsen in Nederland. Bij PureLabels vind je altijd een bijzonder cadeau voor alle speciale momenten in het jaar!

Een frisse, professionele én sfeervolle webshop

Voor PureLabels ontwikkelden we een cadeaushop voor duurzame (relatie-) geschenken. Uitgangspunten en steekwoorden hierbij waren “persoonlijk, hip en eigentijds, maatwerk functionaliteiten, gemakkelijk en effectief beheer, offertesysteem, heldere structuur en customizable producten”.

Om dit te bereiken hebben we gebruikgemaakt van een uitgekiende beeldenselectie, een moderne vlakvulling, een fris en herkenbaar kleurenpatroon en grafische elementen. Alle extra functionaliteiten, zoals een maatwerk offertesysteem, hebben we naadloos en in dezelfde stijl geïmplementeerd. Bekijk hieronder het resultaat:

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case PureLabels