• De samenwerking met Erwin Bakker van Bakker Ontwerp was weer top! Kort op de bal, inhoudelijk up-to-date, meedenkend en een prettige wisselwerking. Het eindresultaat mag er zijn!

    André Everts, Overname Experts

Slide webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Custom infographics

We hebben zowel het koop- als verkoopproces in kaart gebracht door het maken van infographics die aansluiten op de look & feel van de nieuwe website en (bestaande) huisstijl.

infographics

Overname Experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname Experts is een groep overnamespecialisten met landelijke dekking die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Ruimte & overzicht

In de nieuwe website van Overname Experts komen op een heldere manier de volgende kenmerken naar voren; landelijk dekking, brede kennis en ervaring en een persoonlijk karakter. Magenta Marketing heeft hierbij de content en structuur uiteengezet.

Naast de onderdelen Vraag & Aanbod, Referenties en Actueel (ieder met filternavigatie) komen alle experts individueel aan bod d.m.v. een eigen profielpagina. Deze profielpagina’s versterken het persoonlijke karakter en geven daarnaast contact- en achtergrondinformatie (contactgegevens / specialismen / passie / kernactiviteiten / klantervaringen).

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Overname Experts