• De samenwerking met Erwin Bakker van Bakker Ontwerp was weer top! Kort op de bal, inhoudelijk up-to-date, meedenkend en een prettige wisselwerking. Het eindresultaat mag er zijn!

    André Everts, Overname Experts

Custom infographics

We hebben zowel het koop- als verkoopproces in kaart gebracht door het maken van infographics die aansluiten op de look & feel van de nieuwe website en (bestaande) huisstijl.

infographics

Overname Experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname Experts is een groep overnamespecialisten met landelijke dekking die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Ruimte & overzicht

In de nieuwe website van Overname Experts komen op een heldere manier de volgende kenmerken naar voren; landelijk dekking, brede kennis en ervaring en een persoonlijk karakter. Magenta Marketing heeft hierbij de content en structuur uiteengezet.

Naast de onderdelen Vraag & Aanbod, Referenties en Actueel (ieder met filternavigatie) komen alle experts individueel aan bod d.m.v. een eigen profielpagina. Deze profielpagina’s versterken het persoonlijke karakter en geven daarnaast contact- en achtergrondinformatie (contactgegevens / specialismen / passie / kernactiviteiten / klantervaringen).

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Overname Experts