• Wat ben ik blij dat we met Erwin in gesprek zijn gegaan voor het ontwerpen van onze nieuwe huisstijl en website. Het contact verliep van het begin af aan prettig en constructief. Bakker Ontwerp heeft onze wensen heel mooi vertaald naar een informatief, helder, stijlvol en visueel aantrekkelijk geheel.

    Antoinet Clemens, marketing Oogmode Cocon

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

folder ontwerp

folder ontwerp

Gevelreclame ontwerp

ontwerp offertemap

Oogmode Cocon

Wie beter kijkt ziet meer

Oogmode Cocon, sinds 1975 een begrip als het gaat om optiek, verhuist binnenkort naar de nieuwe locatie op de Wirdumerdijk 33. Deze locatie onderging het afgelopen jaar een totale metamorfose en wordt voor Cocon ingericht als modern optiekbedrijf. Klaar voor de toekomst.

 

Wat bij binnenkomst als eerste opvalt, zijn de hoge plafonds en het daglicht dat door de grote ramen naar binnen valt. De inrichting is helemaal op maat gemaakt: modern met industriële elementen, zachte kleuren en veel planten. Centraal staat een grote, betegelde service-bar. Blikvanger achterin de zaak, is een wand van drie levensgrote gevels: een ‘winkelstraat’ in de winkel. De deuren geven toegang tot de oogmeetruimtes.

 

Zo is optimaal gebruik gemaakt van de unieke mogelijkheden van het nieuwe pand. Een bijzondere winkel die kwaliteit en beleving uitstraalt.

Visuele identiteit

Aansluitend op de veranderingen binnen Oogmode Cocon hebben we als eerste het logo een subtiele upgrade gegeven. Vanuit daar hebben we de visuele identiteit verder uitgebreid met iconen, grafische elementen en een grid waarin de letter C uit het nieuwe logo centraal staat. Met een knipoog naar de vintage visuskaarten (gebruikt voor oogmetingen) sluit de nieuwe stijl naadloos aan op zowel de hoogwaardige oogzorg als de hippe monturen en het eigentijdse / industriële pand.

Van huisstijl naar gevelreclame

De visuele identiteit hebben we doorvertaald naar visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, posters, offertemappen en andere huisstijl-elementen. Daarnaast hebben we, aansluitend hierop, de gevelreclame vormgegeven.

Web

De visuele opzet van de nieuw door ons ontwikkelde website is eigentijds en straalt professionaliteit uit. Daarnaast zorgen de mouse-over animaties, iconen en heldere navigatie voor een optimale gebruikservaring op ieder apparaat.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Oogmode Cocon