• Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

    Hester Wolters, N0.0RDPEIL

Slide webdesign mobiel webdesign mobiel webdesign mobiel webdesign mobiel Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

N0.0RDPEIL
landschap.erfgoed

N0.0RDPEIL wil op hoog niveau een bijdrage leveren aan de ruimtelijke en functionele kwaliteit van het (erfgoed)landschap, de gebouwde omgeving en de openbare ruimten in Nederland. Ze willen inspireren met creatief ontwerp, gedegen advies en innovatief onderzoek op het gebied van landschap, erfgoed, cultuurhistorie en stedenbouw. Dat doen ze door de identiteit, het DNA van het landschap, de steden en dorpen als uitgangspunt te kiezen en door het verleden te verbinden aan het heden en de toekomst.

Interactie en minimalisme

In de nieuwe WordPress website voor N0.0RDPEIL hebben we gezorgd voor interactie binnen de onderdelen expertises / thema’s / team / projecten. Zo worden bij alle projecten de betrokken medewerker(s) van N0.0RDPEIL getoond. Andersom worden bij de expertises / thema’s / medewerkers de daaraan gekoppelde projecten weergegeven.

De bestaande (minimalistische) huisstijl van N0.0RDPEIL hebben we op een herkenbare manier verwerkt door (o.a.) gebruiken te maken van subtiele animaties en het werken met een rustige, heldere en ruime opzet.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case N0.0RDPEIL