Web & fotografie

Fotografie Nio Elva 1
Fotografie Nio Elva 2
Fotografie Nio Elva 3
Fotografie Nio Elva 4

Slide webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive webdesign adaptive responsive Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Nio & Elva

Nio & Elva is een eigentijdse winkel in de binnenstad van Sneek. Bij Nio & Elva vind je de prachtige collectie serviezen van IIttala & Marimekko maar je vindt daar ook prachtige woonaccessoires, verlichting, kussens, meubels … Al het moois komt voornamelijk uit het hoge noorden … Scandinavië! Scandinavisch design kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen. Daarnaast voert Nio & Elva nog een aantal merken die perfect aansluiten bij het gevoel van genieten.

Beleving in een strak en tijdloos ontwerp

Met https://nioenelva.nl/ hebben we de filosofie en (huis-) stijl van Nio & Elva vertaald naar een modern online platform. Door te werken met een ruimte opzet (veel witruimte) en een heldere navigatie, hebben we de focus gelegd op de merken, de producten en de (totaal)beleving.

Fotografie

Naast het grafische maatwerk en de subtiele animatie-effecten, zorgen de foto’s voor de look & feel van de website. Voor het onderdeel “over ons” hebben we de fotografie en nabewerking verzorgd.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Nio & Elva