• Wij hebben goeie verhalen over Bakker Ontwerp gehoord en hebben in eerste instantie geïnformeerd naar een WordPress training. Erwin heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd en heeft hier ook de tijd voor genomen. Maar van het een kwam het ander, en uiteindelijk heeft Bakker Ontwerp een geheel nieuwe website / webshop voor ons gemaakt. Wij hadden een aantal wensen en verder hebben we Erwin zijn werk laten doen, met een frisse, overzichtelijke website als resultaat. De communicatie verliep altijd fijn. Erwin weet waar hij over praat, komt zelf ook met ideeën en is bereid alles tot in de puntjes uit te werken. Wij zijn zeer tevreden en raden Bakker ontwerp dan ook zeker aan!

    Elianna Brunott, Nautisch Centrum Heech

Nautisch Centrum Heech

Nautisch Centrum Heech is een vertrouwd en gepassioneerd watersportbedrijf, waar u met heel veel watersport-wensen terecht kunt. Bekijk de ruime keuze in rubberboten, RIBS en accessoires. Ook kunt u bij Nautisch Centrum Heech terecht voor reparaties en onderhoud.

Website + Webshop

Voor Nautisch Centrum Heech hebben we de bedrijfsonderdelen verkoop rubberboten, rubberboot reparaties en de webshop verenigd in één overzichtelijke website.

De moderne webshop is inclusief iDEAL implementatie, diverse zoek- en filterfuncties en automatisch gegenereerde verzendtarieven (aan de hand van het gewicht en de grootte van de aangekochte artikelen).

Fullscreen videoheader.

De fullscreen videoheader vertaalt de vaarbeleving naar het scherm. Zowel op desktop als op mobiel. Daarnaast maken de strakke, maar toch sportieve banner-buttons de navigatie helder en fris.

SEO

Vanaf de livegang richten wij ons op verdere optimalisatie, waarbij de vindbaarheid in zoekmachines een speerpunt gaat zijn. Dit door op een strategische manier gebruik te maken van een slim zoekwoordenonderzoek i.c.m. technische pagina-optimalisatie en het generen van goede, informatieve content.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Nautisch Centrum Heech