webdesign

Le Baroudeur

– Beleef de fietspassie in stijl –

Le Baroudeur is er voor alle avonturiers die maar wat graag hun passie voor de fiets op een stijlvolle manier uitdragen. Of u nou een keurig gesoigneerde cyclorijder, e-bikende forens, doorgewinterde wielertoerist of enthousiaste dagjesfietser bent. Met de producten van Le Baroudeur laat u op straat, in de woonkamer en op het zadel zien waarvoor het hart sneller klopt.

 Webshop

Voor Le Baroudeur ontwierpen & ontwikkelden we een compacte responsive webshop met een cleane, minimalistische en strakke uitstraling die zowel hip als tijdloos is. Precies in lijn met wat het merk wil uitstralen. De webshop is uitgerust met verschillende betaalsystemen (Targetpay), een review systeem en een SSL certificaat (versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser). Daarnaast is de webshop voorzien van een FAQ (accordion-tabs) en een nieuwsberichtensysteem. In de uitgebreide footer zijn o.a. diverse links (klantenservice) en een aanmeldformulier (nieuwsbrief) verwerkt.

Bekijk webshop

webdesign

  • Bij Le Baroudeur draait het om stijl. Het is geen 'platte' webshop met alledaagse producten waar een klant zo snel mogelijk van de shoppagina naar de afrekenmodule wordt 'gedirigeerd'. Het is juist een trendy, strakke e-winkel voor mensen die hun passie voor de fiets en wielersport op een stijlvolle manier willen uitdragen. Alle elementen op de website, van het ontvangst op de pagina tot aan de laatste e-mail na een bestelling, moeten kloppen en de sfeer die past bij de bicycle culture versterken. Bakker Ontwerp begreep vanaf dag één van onze samenwerking wat wij bedoelden en wist onze wensen al snel te vertalen naar een goed en aansprekend concept. Prettig was ook het snelle handelen en de flexibele, pro-actieve houding van het bedrijf.

    Le Baroudeur

Meer weten?

Neem direct contact met ons op:

Contact
Erwin BakkerBekijk case Le Baroudeur