• In de wielersport is het belangrijk dat je elkaar aanvoelt. Dat je elkaar in de finale blindelings weet te vinden als de prijzen verdeeld worden. Chemie moet er zijn. Dat was er zeker ook toen ik het idee had om wielersupporters beter op de hoogte te gaan houden via een nieuwe website. Bakker Ontwerp vertaalde mijn idee naar een mooi concept, met gevoel voor details, en voerde dat uit. Inmiddels is de website live en heb ik er veel lovende feedback op gehad; van mensen om me heen, fans en collega-wielrenners.

    Jeanne Korevaar

Slide mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign mobile first webdesign Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

ontwerp visuele identiteit

Jeanne Korevaar

“Wielrennen is mijn leven, al van kinds af aan. Met de wind op kop trainen door ‘mijn’ Zuid-Hollandse polderlandschap, langs de vertrouwde molens van de Alblasserwaard. En in de wedstrijden vlammen in Vlaanderen, Toscane, Limburg en andere plaatsen waar een startschot wordt gelost. Omdat het zo fraai is, neem ik jou graag mee in mijn leven. Mijn koersleven. Zo nu en dan meld ik me op de koersradio, hier op deze website.”

Website & visuele identiteit

Voor wielertalent Jeanne Korevaar hebben we een nieuw online platform ontwikkeld, waarin onder meer ruimte is voor een blog, fotoreportages en een dynamische agenda. De visuele identiteit hebben we aangevuld met compacte iconen / illustraties die als een rode draad door de navigatie lopen. Op de homepage hebben we aan de hand van een maatwerk lay-out een koppeling gemaakt met Instagram en Twitter.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Jeanne Korevaar