• Wij hebben Bakker Ontwerp opdracht gegeven om voor onze beide jachthavens nieuwe websites te ontwerpen, responsive voor weergave op mobiel / tablet. Zelf hadden we bepaalde wensen en ideeën die Erwin perfect heeft uitgewerkt tot twee strak vormgegeven websites in dezelfde stijl, maar met behoud van de eigen specifieke identiteit per jachthaven. Het contact met Bakker Ontwerp verliep heel plezierig en vlot! Door de creatieve en deskundige uitwerking zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat!

    Marian de Groot – Jachthaven de Punt Lemmer, Joke Groen – Jachthaven Eendracht Heeg

Jachthaven de Punt & Jachthaven Eendracht

Jachthavens de Punt en Eendracht liggen respectievelijk aan het IJsselmeer en Heegermeer. Bij de jachthavens vind je tal van faciliteiten, zoals o.a. een travel-lift* / hijskraan**, toiletten, douches, een wasserette, een tankstation** en een havencafé**.

Daarnaast kun je bij de jachthavens terecht voor jachtservice, winterstalling en Yamaha buitenboordmotoren*.

 

 

* Alleen bij Jachthaven de Punt in Lemmer
** Alleen bij Jachthaven Eendracht in Heeg

Strakke duo-website

De nieuwe (meertalige NL – DE) websites voor Jachthaven de Punt en Jachthaven Eendracht hebben dezelfde strakke “look & feel” gekregen, maar zijn beide toch herkenbaar gebleven door het gebruik van eigen foto’s en de bekende huisstijlkleuren.

Naast de grafische maatwerk-iconen hebben we moderne technieken toegepast die bijdragen aan de beleving én de functionaliteit (User Experience / UX design). Zo hebben we o.a. gebruik gemaakt van geanimeerde headers en uitklap-secties.

Snelheid

Ondanks het gebruik van de vele (beeldvullende) foto’s, hebben we een website ontwikkeld die (mede door onze snelle hosting) een Google Pagespeed score haalt van 87/100 (mobiel) en 90/100 (desktop).

Bekijk De Punt Bekijk Eendracht
Erwin BakkerBekijk case Jachthaven de Punt & Jachthaven Eendracht