• Bakker Ontwerp heeft geweldig werk verricht! Erwin is deskundig, duidelijk en afspraken worden ruim op tijd nagekomen. Er wordt meegedacht in het proces, wat ervoor gezorgd heeft dat er met deze nieuwe website een geweldig eindresultaat is neergezet. Ik kan Bakker Ontwerp daarom ook iedereen aanbevelen.

    Nick van der Wende, horecaviltje.nl

Slide webdesign mobile horecaviltje.nl webdesign mobile horecaviltje.nl webdesign mobile horecaviltje.nl webdesign mobile horecaviltje.nl Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

Slide horecaviltje lay-out desktop horecaviltje lay-out desktop

horecaviltje.nl

Horecaviltje.nl is een marketingbedrijf dat zich richt op klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Stijn Tummers en Nick van der Wende vormen het hart van horecaviltje.nl. Stijn houdt zich bezig met opdrachtgevers. In zijn netwerk regelt hij een goede match tussen adverteerder en horecabedrijf. Ondertussen zit Nick ‘bovenop’ de productie. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de aflevering.

Hoe modern horecaviltje.nl ook is, ons motto is traditioneel: klanttevredenheid staat voorop. Wij willen niet slechts aan jouw verwachtingen voldoen, wij willen die graag overtreffen.

Branding & web

Na de stijlbepaling aan de hand van het ontwerpen van het logo voor horecaviltje.nl zijn we aan de slag gegaan met de vertaling naar het web. Aan de hand van (op de huisstijl aansluitende) iconen en maatwerk grafische visualisaties hebben we een uniforme beleving neergezet. In de toekomst wordt de website modulair uitgebreid met nieuwe onderdelen en functionaliteiten.

Naast de vormgeving hebben we de website technisch geoptimaliseerd, waarbij de mobiele weergave (responsive & adaptive) en de snelheid (Google Pagespeed Score) extra aandacht hebben gekregen.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case horecaviltje.nl