Heeren2 Interieur

Heeren2 heeft jarenlange ervaring met het produceren van meubelen en decoratie in uiteenlopende landen. De visie van Ruben Betsema & Johannes Betsema, oprichters van Heeren2, is om meer te bieden dan een product alleen. Het gaat juist om het verhaal, de cultuur en het karakter achter het product.

quote

“Working with Bakker Ontwerp is such an excellent experience. As a customer we definitely couldn’t be happier with the result. In the past we’ve had such a long time struggling to put on the right vision. Everything finally fell into place and the absolute punctuality regarding the timeline was beyond our expectations”

– Putu Betsema, Heeren2 Interieur

Sfeer & Beleving

Voor Heeren2 te Balk hebben wij de sfeer en beleving van de unieke deco- en meubelcollectie vertaald naar een geheel nieuwe website. Binnen dit project hebben wij zowel de volledige fotografie als het grafisch ontwerp verzorgd.

Gebruikmakend van de nieuwste technieken, is de website o.a. voorzien van beeldvullende afbeeldingen, een videoheader (pagina “over-ons” op desktop) en accordion-tabs (pagina “verkooppunten”).

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case Heeren2 Interieur