• Erwin nam de tijd om een (huis)stijl voor Gitaarstudio Sneek te ontwikkelen. Daarbij luistert hij goed naar de wensen en komt zelf met originele ideeën. Ook vind ik de weergave van de website op pc, tablet en mobiel top!

    Richard Riemersma, Gitaarstudio Sneek

Slide

Gitaarstudio Sneek

Bij Richard Riemersma van Gitaarstudio Sneek leer je onder andere akkoorden, melodie, ritmes, techniek, improviseren, notatie, maar vooral het meespelen met jouw favoriete muziek! Wil je spelen in een band? Ook daar kan Gitaarstudio Sneek je in begeleiden.

Richard Riemersma

Richard Riemersma is gitarist van Heavy Faces en directeur van Gitaarstudio Sneek. Naast zijn eigen praktijk geeft hij les aan de muziekschool in Dronten. In 2014 studeerde hij af aan het conservatorium in Zwolle op de afdeling Jazz & Pop.

Online & offline identiteit

Van Richard Riemersma kregen we de opdracht om voor Gitaarstudio Sneek een huisstijl (logo + flyer & reclamedoek) en website te ontwikkelen. Doel hierbij was om een herkenbare identiteit neer te zetten met een “poppodium-vibe”.

Het logo is onder meer herkenbaar aan de zes strepen, die staan voor de zes snaren van de gitaar. Dit element, inclusief de enigszins verweerde uitstraling hebben we doorvertaald naar een website die zowel strak, stoer als overzichtelijk is. Naast de gitaarlessen is er ruimte voor het portfolio van Richard Riemersma. De muzikale ervaring hebben we middels een tijdlijn vormgegeven. Daarnaast hebben we de maatwerk iconen verzorgd; op speciaal verzoek hebben we o.a. de gitaren Martin 000M en Gibson Les Paul omgezet naar omlijnde illustraties.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Gitaarstudio Sneek