• Bakker Ontwerp heeft voor Fredes afscheid & uitvaart een zeer passende website en huisstijl ontworpen. Door tijd te nemen voor de kennismaking met de persoon achter Fredes afscheid & uitvaart en zich in het de uitvaartbranche te verdiepen weet Bakker Ontwerp precies de juiste snaar te raken met zijn creatieve ontwerpen. Daarnaast is de samenwerking heel plezierig, worden afspraken nagekomen en deadlines gehaald.

    Frederique Broeze

Slide webdesign mobiel webdesign mobiel webdesign mobiel webdesign mobiel Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

grafisch ontwerp huisstijl

Fredes afscheid & uitvaart

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Er komt van alles op u af. Emoties, maar ook praktische zaken. Fredes afscheid & uitvaart kan u hierin bijstaan.

Visuele identiteit

Voor Fredes afscheid & uitvaart hebben we de visuele identiteit ontwikkeld en deze vervolgens vertaald naar de website en alle huisstijl-elementen. Door gebruik te maken van een vast kleurenpalet en terugkerende grafische elementen hebben we een herkenbaar beeld neergezet.

Website

De nieuwe website heeft een herkenbare, sfeervolle en professionele uitstraling gekregen die past bij het vakgebied en de filosofie van Fredes afscheid & uitvaart. Door (onder meer) gebruik te maken van slimme navigatie, uitschuif-tabs en maatwerk iconen ontstaat een heldere, gebruiksvriendelijke navigatie. Zowel op desktop als op mobiel.

Fotografie

De portretfotografie is verzorgd door onze partner Martina Ketelaar.

Erwin BakkerBekijk case Fredes afscheid & uitvaart