• Magenta Marketing + Bakker Ontwerp is de perfecte cocktail voor online succes! Professioneel en doelgericht, met gevoel voor design en detail.

    Ruud Riemersma, Efko Beton

Efko Betonindustrie

Efko Beton is een allround betonbedrijf. Vanuit de eigen betonfabriek in Noord-Nederland leveren zij diverse standaardproducten voor de grond-, weg- en waterbouw. Ook levert Efko bijzondere maatwerkproducten voor overheid, bouw en architectuur, waaronder betonelementen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Ultieme gebruikservaring & uistraling

De nieuwe website van Efko Beton is zeer ruim opgezet en bevat veel beeld, waardoor de beleving m.b.t. de vele producten en projecten optimaal is. De navigatie is simpel en basic zonder een wirwar van ingewikkelde (sub-) menu’s.

Magenta Marketing

Maar onder deze (op het oog) eenvoudige opzet gaat een enorme complexiteit schuil. Samen met Magenta Marketing uit Balk is er van de vele tientallen pagina’s, productspecificaties en andere onderdelen een eindresultaat neergezet, waarbij beleving, eenvoud en gebruikservaring centraal staat.

Maatwerkoplossingen

We hebben nieuwe technieken toegepast die ook écht iets toevoegen. Zo is de website voorzien van een downloadcenter; een gebruiksvriendelijke omgeving waar alle technische informatie, tekeningen en brochures in verzameld zijn. Dit downloadcenter is voorzien van uitklap-/accordionsecties die ook terugkomen op de betreffende productpagina’s. Alle PDF’s/documenten worden op een centrale plek in het CMS bijgewerkt en verschijnen vervolgens op de juiste locaties op de website.

De homepage is voorzien van een random wisselende header en de pagina “Veeroosters” bevat een videoheader (op desktop). De mouse-over effecten geven hierbij een subtiele dynamiek.

Grafisch maatwerk & nieuwe stijl flyer

Naast grafisch maatwerk voor de nieuwe website, hebben we geheel in dezelfde stijl, een nieuwe look gegeven aan de A4 product-flyers.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case Efko Betonindustrie