Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold

Word één met de natuur op Vakantiepark Het Drentse Wold. Op de Drentse Hooglanden aan de rand van het bekoorlijke natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, ligt het vakantiepark waar rust en natuur heersen. Een perfect startpunt voor heerlijke fiets-en wandeltochten!

quote

“Bakker Ontwerp heeft voor vakantiepark Het Drentse Wold een schitterende website gemaakt! Beleving en de juiste sfeer neerzetten in een overzichtelijke site waarin het actiematige karakter een belangrijke plaats moest innemen, was een wezenlijk onderdeel van de opdracht. Erwin heeft op zijn eigen creatieve wijze het juiste beeld gecreëerd! Helemaal goed!”

– Sibco de Vries, Het Drentse Wold

Vakantiegevoel

Voor vakantiepark Het Drentse Wold (Hogenboom) ontwierpen & ontwikkelden we de nieuwe WordPress website. Diverse pagina’s (waaronder de homepage) hebben een ontwerp dat per apparaat (smartphone/tablet/desktop) op een andere manier is opgebouwd. Onderdelen worden weggelaten of juist toegevoegd om op ieder scherm een optimale UX (user experience) te realiseren. De website dient tevens als uitgebreide informatiebron voor alle parkgasten. Naast alle parkfaciliteiten en extra’s is de website voorzien van informatie over de (directe) omgeving van het park: Dagjes weg / Natuur in de omgeving / Leuke plaatsen in de omgeving.

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk (iconen) en extra fotobewerking maken het geheel op een onderscheidende en professionele manier af.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case Het Drentse Wold