Uitzendbureau De Wolff Werkt

De Wolff Werkt is een uitzendbureau dat diverse diensten aanbiedt zoals; payroll, werving & selectie, uitzenden en detacheren. De Wolff Werkt richt zich op diverse branches in het MKB in voornamelijk Noord Nederland. Dit doen zij op een persoonlijke, nuchtere en daadkrachtige manier.

quote

“De website van Bakker Ontwerp deed mij besluiten om een offerte op te vragen. Zo professioneel als het eruit zag aan de buitenkant, zo was het werk van Bakker Ontwerp ook daadwerkelijk. Erwin, bedankt voor de mooie uitwerking van het logo, de huisstijl en de website!”

– Liesbeth de Wolff, De Wolff Werkt

Uitstraling & functionaliteit

Na het bepalen en verder ontwikkelen van de huisstijl voor De Wolff Werkt, hebben we de lijn doorgetrokken naar een functionele en stijlvolle vacaturewebsite. Naast het vacaturesysteem biedt de website o.a. de mogelijkheid om je cv te plaatsen, waarbij tal van documenten kunnen worden geüpload. Direct solliciteren op een vacature gaat gemakkelijk middels een compact pop-up formulier. Daarnaast kunnen vacatures snel en eenvoudig gedeeld worden via Facebook, LinkedIn, Twitter of WhatsApp.

Modulaire opzet

Richting de toekomst is het huidige systeem modulair uit te breiden met aanvullende functionaliteiten. Denk hierbij o.a. aan Job Alerts en een zoekfunctie voor bedrijven die op zoek zijn naar geschikte kandidaten.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case De Wolff Werkt