• Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

    Martin van der Werf, Cnossen Infra bv

Cnossen Infra bv

Met ruim 50 jaar ervaring biedt Cnossen Infra bv een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Cnossen Infra bv is een specialist in het uitvoeren van zowel kleinschalige als grootschalige projecten in uiteenlopende activiteitengebieden. Zo werken ze aan de aanleg van riolering, wegverhardingen en grondwerk, maar ook het aanbrengen van damwanden, beschoeiingen, en houten en betonnen bruggen.

Dynamisch & modern

De nieuwe website voor Cnossen Infra bv is een dynamisch platform geworden waarin alle actuele rubrieken op een overzichtelijke manier worden weergegeven. Binnen deze opzet is er volop aandacht voor de speerpunten MVO / Duurzaamheid en Social Return (SROI).

Alle updates worden automatisch op de homepage in een strakke tijdlijn geplaatst en uitgelichte items krijgen extra aandacht in de carousel-header. Daarnaast is de navigatie (o.a. via het mega-menu) vereenvoudigd, zodat er een mooi totaalbeeld / overzicht van de organisatie ontstaat.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Cnossen Infra bv