Briq Breda

Vastgoed is voor u geen doel maar een middel. Een middel dat u nodig hebt om uw doelen te bereiken. Of dat nu bijvoorbeeld gaat om betaalbaar wonen of duurzaam werken; Briq kan u daarbij helpen. In iedere fase van het proces zet Briq kennis en kunde in om ervoor te zorgen dat u de ruimte krijgt om uw doelen te verwezenlijken.

quote

“Erwin is een Bakker die de kunst verstaat om met de ingrediënten van een ander een hele mooie en smakelijke taart te bakken.

Ik heb heel erg prettig samengewerkt met Erwin; een creatieve ontwerper die goed kan luisteren. Ik had mijn eigen idee over de website. Maar door te sparren met Erwin is het resultaat veel beter geworden dan dat ik had kunnen bedenken.”

– Ir M.C. Martin van der Haven MRE, architect & projectmanager, Briq

Creativiteit en techniek

Voor Briq vastgoedontwikkeling uit Breda hebben we zowel de nieuwe website als de complete huisstijl ontworpen & ontwikkeld. Doel hierbij was om een stijl neer te zetten die tegelijk creatief, maar ook professioneel en strak (minimalistisch) moest zijn.

De nieuwe website is een combinatie van een one-pager (one-page navigatie op de homepage) en een showcase van de projecten waaraan de afgelopen 20 jaar meegewerkt is. Het verhaal van Briq hebben we weten te vangen in de strakke homepage, waarbij we in de beeldvullende header gebruik hebben gemaakt van een 3D parallax effect (de smartphone versie van de header reageert op beweging).

Het website heeft een strakke, maar toch afwijkende (verspringende) opbouw, waardoor het gevoel van creativiteit wordt versterkt. De (maatwerk) iconen / illustraties versterken de afbeeldingen en teksten.

Bekijk de website
Erwin BakkerBekijk case Briq