Slide webdesign mobiel biercafe webdesign mobiel biercafe webdesign mobiel biercafe Mobile
first
Mobile first
Mobile
first
Mobile first

ontwerp kadokaart huisstijl identiteit

Biercafé 3B

Biercafé 3B (– The place to bier -) is gevestigd in het statige pand van voormalig Hotel Hanenburg in de binnenstad van Sneek. In het biercafé kun je kiezen uit 25 bieren op tap en 200 op fles, waaronder veel streekbieren. Naast deze uitgebreide biercollectie kun je genieten van wijnen, hapjes en overige dranken. Het in hetzelfde pand gesitueerde, 17 kamers tellende, logement (Logement 3B) opent dit voorjaar haar deuren.

Strak en industrieel

Vorig jaar werden we door eigenaresse Klaske de Haan benaderd om vorm te geven aan de visuele identiteit van het nieuwe Biercafé (& Logement) 3B te Sneek. Steekwoorden hierbij waren “strak”, “stoer”, “industrieel” en “simpel” (tijdloos).

Door te kiezen voor een herkenbaar beeldmerk in combinatie met een stoer font en minimalistische iconen hebben we een herkenbare indentiteit neergezet die we vervolgens hebben verwerkt in o.a. visitekaartjes, raambelettering, flessenlabels, een stempel en de aanduiding voor de toiletten.

Website

Met de website hebben we de huisstijl doorgetrokken naar een gebruiksvriendelijk online platform, waarbij de menukaarten worden ingeladen vanuit de bier-app “Untappd”. De prijzen en menu’s worden door 3B aangepast in het Untappd for Business systeem, waarna dit automatisch ook zo op de website verschijnt (responsive maatwerk koppeling in de huisstijl). Kortom; géén gedateerde, slecht leesbare menukaarten en PDF’s op je smartphone.

Bekijk ook de boekingswebsite die we inmiddels voor Logement 3B hebben ontwikkeld.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Biercafé 3B