Betsema Groep

Betsema Groep is een solide partner in de bouw. De kernactiviteiten van Betsema Groep omvatten Bouw & Ontwikkeling, Onderaanneming en Hefsteigers. In 1965 gestart als metselbedrijf; nu op elk gebied in de bouw actief.

Nieuwe online basis

De nieuwe website voor Betsema Groep uit Balk is een samenvoeging van de onderdelen Bouw & Ontwikkeling (Delfsma Bouw), Onderaanneming en Materieel (hefsteigers). In de oude situatie was de navigatie verdeeld over een viertal websites/domeinen, waardoor het totaalbeeld versnipperd raakte.

In samenwerking met Magenta Marketing is er gekozen voor een volledige herstructurering, waarbij Bakker Ontwerp het design, de bouw en de functionaliteiten heeft gerealiseerd.

Adaptive design en meer

Ook voor Betsema Groep hebben we de focus gelegd op UX design (User Experience Design), waarin we op een subtiele manier de bestaande huisstijl hebben doorgevoerd (kleuren & deels afgeronde hoeken).

Door een combinatie van veel (eigen) beeldmateriaal, maatwerk iconen en subtiele fotobewerking is er bovendien een herkenbare totaalbeleving neergezet, waarbij de navigatie eenvoudig en goed bereikbaar is gebleven.

Het adaptive design, waarbij een aantal elementen opnieuw zijn ontworpen voor weergave op mobiele apparaten, draagt bij aan een vlekkeloze mobiele gebruikservaring.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Betsema Groep