Aquatro – centrum voor elektrisch varen

Bij elektrisch varen kunt u in stilte genieten van de omgeving. Elektrisch varen brengt rust en comfort aan boord. En elektrisch varen heeft de toekomst. Fossiele brandstoffen zijn eindig en daarom gebeurt er heel veel op het gebied van accu’s en elektromotoren. Dankzij nieuwe technologieën kan er steeds langer, sneller en stiller gevaren worden.

Totale huisstijl

Voordat we begonnen met het opzetten van de nieuwe online omgeving, hebben we het logo, de visitekaartjes en het briefpapier (+ enveloppen) ontworpen. De stijl is strak en minimalistisch, waarbij de kleuren (donkerblauw, wit en aqua) samen met de golfjes het nautische / klassieke karakter weerspiegelen.

Subtiele animatie en grafisch maatwerk.

De nieuwe website hebben we voorzien van subtiele scroll-animaties en hover-effecten, waardoor het geheel op een stijlvolle manier tot leven komt.

Er is veel ruimte gelaten voor de fotografie en huisstijlkleuren, waarbij de maatwerk iconen / illustraties de finishing-touch vormen.

Martina Ketelaar

Voor de fotografie hebben we de expertise van Martina Ketelaar ingezet.

De fotografie sluit naadloos aan op de gemaakte huisstijl en vertaalt op een ingetogen en sfeervolle manier de unieke beleving die elektrisch varen biedt.

Bekijk website
Erwin BakkerBekijk case Aquatro – centrum elektrisch varen