reviews.

Jachthaven Eendracht Heeg

Marian de Groot en Joke Groen
’’

Wij hebben Bakker Ontwerp opdracht gegeven om voor onze beide jachthavens nieuwe websites te ontwerpen, responsive voor weergave op mobiel / tablet. Zelf hadden we bepaalde wensen en ideeën die Erwin perfect heeft uitgewerkt tot twee strak vormgegeven websites in dezelfde stijl, maar met behoud van de eigen specifieke identiteit per jachthaven. Het contact met Bakker Ontwerp verliep heel plezierig en vlot! Door de creatieve en deskundige uitwerking zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat!

Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies en Reïntegratie

Miranda van der Poel
’’

Al lange tijd wilde ik de website van Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies en Reïntegratie laten moderniseren. Ik ben heel trots op de nieuwe website die Bakker Ontwerp nu voor mij gebouwd heeft, geheel naar mijn wensen. Erwin komt met frisse ideeën, denkt actief mee, kan zich goed inleven in mijn behoeften en het werkveld. Hij werkt snel, is communicatief, een prettig persoon om mee samen te werken en hij is zeer kundig.

Parodontologie en Implantologie Hansma

Hendrik-Jan Hansma
’’

Via internet vond ik Bakker Ontwerp. Het ontwerp van het logo was direct raak. De stijl hebben we doorgezet naar de website met een prachtig resultaat. Alle communicatie is via internet en telefonisch gegaan, wat prima verliep.

horecaviltje.nl

Nick van der Wende
’’

Bakker Ontwerp heeft geweldig werk verricht! Erwin is deskundig, duidelijk en afspraken worden ruim op tijd nagekomen. Er wordt meegedacht in het proces, wat ervoor gezorgd heeft dat er met deze nieuwe website een geweldig eindresultaat is neergezet. Ik kan Bakker Ontwerp daarom ook iedereen aanbevelen.

Stichting SBV

Jelly Helmer
’’

Al bij het eerste gesprek voelde ik aan dat Erwin onze ideeën voor onze nieuwe website zou begrijpen en kon aanvullen met eigen ideeën. En inderdaad; de maatwerk iconen zijn geweldig! Daarnaast vind ik een goed en prettig contact erg belangrijk en ook daarmee zit je bij Erwin goed. Wij zijn erg blij met onze frisse, overzichtelijke informatievoorziening en de samenwerking met Bakker Ontwerp! Want ook nu onze site klaar is en online staat, kunnen we nog steeds met onze vragen bij Bakker Ontwerp terecht.

Droneview

Team Droneview
’’

Bakker Ontwerp heeft een fantastische website ontworpen die goed aansluit op onze wensen en huisstijl. Dankzij de heldere communicatie is er een prettige samenwerking ontstaan.

Overname Experts

André Everts
’’

De samenwerking met Erwin Bakker van Bakker Ontwerp was weer top! Kort op de bal, inhoudelijk up-to-date, meedenkend en een prettig wisselwerking. Het eindresultaat mag er zijn!

Galema & de Boer Auto’s

Arjen Galema
’’

Bakker Ontwerp heeft voor ons een moderne en duidelijke website gemaakt. Dit is precies wat we graag wilden. Bij Bakker Ontwerp luisteren ze echt naar de klant en maken ze een website op maat. Wat ons betreft een echte aanrader!

Nautisch Centrum

Elianna Brunott
’’

Wij hebben goeie verhalen over Bakker Ontwerp gehoord en hebben in eerste instantie geïnformeerd naar een WordPress training. Erwin heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd en heeft hier ook de tijd voor genomen. Maar van het een kwam het ander, en uiteindelijk heeft Bakker Ontwerp een geheel nieuwe website / webshop voor ons gemaakt. Wij hadden een aantal wensen en verder hebben we Erwin zijn werk laten doen, met een frisse, overzichtelijke website als resultaat. De communicatie verliep altijd fijn. Erwin weet waar hij over praat, komt zelf ook met ideeën en is bereid alles tot in de puntjes uit te werken. Wij zijn zeer tevreden en raden Bakker ontwerp dan ook zeker aan!

Klaas Recreatie

Sibco de Vries
’’

Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin’s streven naar perfectie zorgt er voor dat hij niet snel tevreden is en net zo lang doorgaat met het doorvoeren van verfijningen tot hij voor 200% tevreden is. Ook na de oplevering van de site blijft hij betrokken door het aandragen van tips en verbeteringen. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Random Solutions BV

Jeremy Otten
’’

Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). Hij zal dan ook keer op keer de site aanpassen totdat het gevoel goed is! We hebben de samenwerking met Erwin als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten! Erwin heeft voor onze nieuwe website gebruik gemaakt van de nieuwste HTML5 technieken en het resultaat is er dan ook zeker naar. Hiermee zijn wij de komende jaren weer onder de pannen.

tapp.online

Niels Postma
’’

Als je écht eens een ontwerper wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

Tornado Sailing

Jurre Jan Muurling
’’

Wij waren opzoek naar een partner die onze website kon maken. Erwin Bakker en ik hebben gesproken over de mogelijkheden. Het moest een moderne, strakke en snelle website worden. Doordat er binnen Bakker Ontwerp sprake is van één op één contact, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Le Baroudeur

Le Baroudeur
’’

Bij Le Baroudeur draait het om stijl. Het is geen ‘platte’ webshop met alledaagse producten waar een klant zo snel mogelijk van de shoppagina naar de afrekenmodule wordt ‘gedirigeerd’. Het is juist een trendy, strakke e-winkel voor mensen die hun passie voor de fiets en wielersport op een stijlvolle manier willen uitdragen. Alle elementen op de website, van het ontvangst op de pagina tot aan de laatste e-mail na een bestelling, moeten kloppen en de sfeer die past bij de bicycle culture versterken. Bakker Ontwerp begreep vanaf dag één van onze samenwerking wat wij bedoelden en wist onze wensen al snel te vertalen naar een goed en aansprekend concept. Prettig was ook het snelle handelen en de flexibele, pro-actieve houding van het bedrijf.

TWNL Travel

Arnauld Hackmann
’’

TWNL zet een luchtbrug voor fietsers op tussen Nederland en Taiwan. Nederlandse fietsers brengen we naar Taiwan en op den duur komen Taiwanese fietsers naar hier. We wilden een website die én het reizen onder de aandacht brengt én meer informatie geeft over de bestemming. Want voor veel Nederlanders is Taiwan nog altijd het land van het ‘made in Taiwan-label’ op de huishoudelijke apparatuur. Het eiland heeft echter veel meer te bieden. Bakker Ontwerp heeft voor ons een website ontwikkeld die qua look & feel heel goed past bij ons concept en aan alle technische vereisten voldoet. De samenwerking met Bakker Ontwerp verliep (en verloopt!) heel prettig.

Efko Beton

Ruud Riemersma
’’

Magenta Marketing + Bakker Ontwerp is de perfecte cocktail voor online succes! Professioneel en doelgericht, met gevoel voor design en detail.

Zus & Zorg B.V.

Mariska Meijer
’’

Heel fijn samen gewerkt met Erwin van Bakker Ontwerp. Erwin is zeer nauwkeurig, deskundig en heeft veel gevoel voor stijl. Hij denkt proactief mee en is snel in zijn uitvoering. Ook de communicatie was erg prettig en duidelijk. Ik ben heel blij met het resultaat!

Titan Projects

The Titan Projects Team
’’

It has been a pleasure working with Bakker Ontwerp! Titan Projects has been working with Bakker Ontwerp to update and redesign our existing website. Working together with Bakker Ontwerp took our website to the next level. We have been mainly working with Erwin Bakker and are beyond pleased with his impeccable service. He was extremely helpful in guiding us through the whole process. Erwin is very passionate about his work, creative, knowledgeable and pays close attention to details. With his help we have also improved our SEO tremendously. Bakker Ontwerp also works together with Martina Ketelaar, who took great pictures to use on our website. We are looking forward to our continuous relationship with Bakker Ontwerp and highly recommend their services.

Gitaarstudio Sneek

Richard Riemersma
’’

Erwin nam de tijd om een (huis)stijl voor Gitaarstudio Sneek te ontwikkelen. Daarbij luistert hij goed naar de wensen en komt zelf met originele ideeën. Ook vind ik de weergave van de website op pc, tablet en mobiel top!

Oogmode Cocon, Leeuwarden

Antoinet Clemens
’’

Wat ben ik blij dat we met Erwin in gesprek zijn gegaan voor het ontwerpen van onze nieuwe huisstijl en website. Het contact verliep van het begin af aan prettig en constructief. Bakker Ontwerp heeft onze wensen heel mooi vertaald naar een informatief, helder, stijlvol en visueel aantrekkelijk geheel.

Stefan Bakker Hoveniers

Stefan Bakker
’’

Bakker Ontwerp heeft een huisstijl en website ontworpen die onderscheidend is binnen de hoveniersbranche. Strak, modern en herkenbaar. Samen met het ontwerp voor de visitekaartjes, autoreclame en de tuinborden vorm het een perfect geheel!

De Nomadenhof Zwerfdierenopvang

Erwin Boschma
’’

Innovatief, creatief en altijd meedenkend. Zo hebben wij Bakker Ontwerp ervaren. Na een kennismakingsgesprek hebben wij ons wensenlijstje met Erwin besproken en hebben wij hem de volledige ruimte gegeven om voor ons een leuke en toegankelijke website te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn! Erwin had een verfrissende kijk op de zaken en kwam vanuit daar met allerlei leuke ideeën. De op maat gemaakte grafische tekeningen maken het ontwerp origineel. Regelmatig hadden wij contact om de voortgang te bespreken. Wij zijn uitermate tevreden over Bakker Ontwerp!

WPBalie

Gerard Ouendag
’’

Erwin is pixelperfect; een precieze werker die grafisch mooie producten levert. Als je iemand zoekt voor het vormgeven van jouw website en/of huisstijl, dan is Bakker Ontwerp een aanrader.

DSN Personeel

Dirk Sieds Nolles
’’

De samenwerking met Bakker Ontwerp verliep erg prettig. Er werd heel snel geschakeld en goed meegedacht. Uiteindelijk is het gelukt om in een relatief kort tijdsbestek een erg mooie en goed functionerende website te ontwikkelen. Erwin bedankt!

5 Ways to thank Bali

Axelle
’’

De website beantwoordt volledig aan onze verwachtingen en is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Erwin voelde perfect aan hoe we onze website wilden: catchy met niet teveel tekst. De grafische elementen illustreren onze werking ter plaatse en de zwart-wit foto’s die overgaan naar kleurfoto’s zijn een leuk accent. Kortom een aanrader om met Bakker Ontwerp in zee te gaan!

Uitzendbureau De Wolff Werkt

Liesbeth de Wolff
’’

De website van Bakker Ontwerp deed mij besluiten om een offerte op te vragen. Zo professioneel als het eruitzag aan de buitenkant zo was het werk van Bakker Ontwerp ook daadwerkelijk. Erwin, bedankt voor de mooie uitwerking van het logo, de huisstijl en de website!

Gravita Administratie Software

Josina Krol
’’

Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina’s. De service van Erwin is ook eindeloos: er wordt meegedacht, meegezocht, duidelijk gecommuniceerd en erg hard gewerkt om in korte tijd een prachtige site online te krijgen. Een groot compliment voor het vakmanschap van Bakker Ontwerp.

HealthyLeefstijl

René Postma
’’

De opdracht was ‘simpel’; bouw een website m.b.v. illustraties voor een Sportvoedingsdeskundige / Gewichtsconsulent. Dus geen foto’s van kroppen sla, tomaten of ander groenvoer en al helemaal geen dames met een meetlint om hun (veel te slanke) taille. Voor de rest ben je ‘vrij’. En los ging Bakker Ontwerp! Elke dag volgden wij online met ‘oh’s en ah’s’ de vorderingen van onze website en het eindresultaat overtreft werkelijk onze verwachtingen. Alle communicatie verliep vlot en ‘to the point’. Conclusie: uw opdracht is in zeer capabele en vooral creatieve handen bij Bakker Ontwerp!

Briq

Ir M.C. Martin van der Haven MRE
’’

Erwin is een Bakker die de kunst verstaat om met de ingrediënten van een ander een hele mooie en smakelijke taart te bakken. Ik heb heel erg prettig samengewerkt met Erwin; een creatieve ontwerper die goed kan luisteren. Ik had mijn eigen idee over de website. Maar door te sparren met Erwin is het resultaat veel beter geworden dan dat ik had kunnen bedenken.

Jeanne Korevaar

Jeanne Korevaar
’’

In de wielersport is het belangrijk dat je elkaar aanvoelt. Dat je elkaar in de finale blindelings weet te vinden als de prijzen verdeeld worden. Chemie moet er zijn. Dat was er zeker ook toen ik het idee had om wielersupporters beter op de hoogte te gaan houden via een nieuwe website. Bakker Ontwerp vertaalde mijn idee naar een mooi concept, met gevoel voor details, en voerde dat uit. Inmiddels is de website live en heb ik er veel lovende feedback op gehad; van mensen om me heen, fans en collega-wielrenners.

LCES, Veiligheidsregio Fryslân

Nelleke Hakvoort
’’

Op de vraag of Bakker Ontwerp binnen een maand een website zou kunnen opleveren was het antwoord direct duidelijk: geen probleem! Drie weken later werd de website opgeleverd. Erwin begrijpt goed waar je naar toe wil met je ideeën en schept aan de hand daarvan een website die nog mooier en functioneler is dan je had verwacht.

Ik heb zeer prettig samengewerkt met Bakker Ontwerp. Het contact verloopt vlot en prettig. Het is daarnaast ook erg tof dat je online live kunt meekijken met de ontwikkeling van je website! Zelfs toen de website al was opgeleverd, kwam Erwin met ideeën om de website nog even strakker te maken. Dit maakt de betrokkenheid van Bakker Ontwerp bij haar projecten duidelijk merkbaar. Een aanrader!

Ruben Betsema – wonen in stijl

Putu Betsema
’’

Working with Bakker Ontwerp is such an excellent experience. As a customer we definitely could not be happier with the result. In the past we’ve had such a long time struggling to put on the right vision. Everything finally fell into place and the absolute punctuality regarding the timeline was beyond our expectations

PitboX

Peter Landegent
’’

Met Bakker Ontwerp hebben we een partner gevonden die daadwerkelijk luistert naar de wensen van de klant. We zijn erg tevreden met het resultaat van zowel de website als de huisstijl.

Cnossen Infra BV

Martin van der Werf
’’

Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

Het4kant BV

Klaas Kampen
’’

Het is lekker vlot schakelen met Bakker Ontwerp. Hierbij worden de kwaliteit en gemaakte afspraken niet vergeten. Onze nieuwe strakke website was snel in de lucht.

Stefan Kuperus

Stefan Kuperus
’’

Werken met Bakker Ontwerp is verhelderend, duidelijk en vernieuwend. De afspraken worden precies en ruim op tijd nagekomen. In no-time is er een prachtige nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. Een erg fijne samenwerking!

C-clus organisatieadvies

Thea en Karin Postma
’’

Het was fijn samenwerken met Bakker Ontwerp voor de restyling van het logo en de nieuwe website van C-clus. Duidelijke communicatie, kennis van zaken, vlot reageren op vragen en enorm kundig. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Het logo, de huisstijl en de website zijn fris, duidelijk en compact; precies wat we voor ogen hadden.

Vakantiepark Het Drentse Wold

Sibco de Vries
’’

Bakker Ontwerp heeft voor vakantiepark Het Drentse Wold een schitterende website gemaakt! Beleving en de juiste sfeer neerzetten in een overzichtelijke site waarin het actiematige karakter een belangrijke plaats moest innemen, was een wezenlijk onderdeel van de opdracht. Erwin heeft op zijn eigen creatieve wijze het juiste beeld gecreëerd! Helemaal goed!

Magenta Marketing

Rinske Langenkamp
’’

Bakker Ontwerp heeft de wensen van de klant perfect doorvertaald in zowel een frisse huisstijl als een stoere en eigentijdse website. Samenwerken met Erwin Bakker is zeer professioneel en prettig.

Via Wim

Wim Haringsma
’’

Erwin heeft voor mij een eigentijdse en frisse website gemaakt. Zijn passie en mooie manier van vormgeven vallen bij al mijn klanten erg in de smaak. Bakker Ontwerp maakt echt het verschil, kortom een aanrader voor iedereen.

Letselschade Sneek

Mr. J.P. Ornée
’’

Als opdrachtgever hebben wij de wijze van uitwerken als erg prettig ervaren. Bakker Ontwerp is een kundig en allround bedrijf. De opdracht is conform de afgesproken planning uitgevoerd. Er wordt goed met de klant meegedacht waardoor er een fraai eindresultaat is behaald.

Sanjes Safari

Wimer Visbeek
’’

Bakker Ontwerp begreep vanaf dag één van onze samenwerking waar we met Sanjes Safari naartoe wilden. De nieuwe visuele identiteit, de illustraties én de vertaling naar het web vormen een onderscheidend, fris en professioneel geheel.

N0.0RDPEIL

Hester Wolters
’’

Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

PureLabels

Petra Eringa
’’

Ik vind het ontzettend knap hoe Bakker Ontwerp mijn missie en visie snel heeft vertaald in een website die precies bij mij past. Erwin is enorm creatief en perfectionistisch en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast is de communicatie en samenwerking erg prettig en helder. Zoek je een webdesigner die je verwachtingen overtreft, dan kan ik je Bakker Ontwerp van harte aanbevelen!

Studio Weij

Margriet van der Weij
’’

Bakker ontwerp heeft gevoel voor stijl en zet zich optimaal in om gezamenlijk “jouw” gewenste stijl en bijbehorende merk als eenheid te ontwikkelen.

Fredes afscheid & uitvaart

Frederique Broeze
’’

Bakker Ontwerp heeft voor Fredes afscheid & uitvaart een zeer passende website en huisstijl ontworpen. Door tijd te nemen voor de kennismaking met de persoon achter Fredes afscheid & uitvaart en zich in het de uitvaartbranche te verdiepen weet Bakker Ontwerp precies de juiste snaar te raken met zijn creatieve ontwerpen. Daarnaast is de samenwerking heel plezierig, worden afspraken nagekomen en deadlines gehaald.