Hallo, ik ben
Erwin Bakker

Ik ben ontwerper en woon in Sneek, Friesland. Ik word blij van het creëren van de optimale beleving en presentatie!

Weetjes over mij

  • Als kind ontwierp en tekende ik al veel (vooral cartoons).
  • Het bezoeken van designbeurzen is voor mij dé manier om inspiratie op te doen.
  • Geduld is niet mijn sterkste kant; het liefst rond ik zaken snel af. Efficiënt werken en korte lijnen, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
  • Ik heb ruim 12 jaar commerciële ervaring, waarvan 7 jaar als accountmanager.
  • Leren doe ik vrijwel dagelijks. Ik blijf werken aan mijn vaardigheden in Adobe en vergroot daarnaast mijn inzicht op het gebied van online marketing.
  • Ik ben gek op oude steden (sfeer architectuur).

Skills en eigenschappen

Creativiteit95%
95%
Snelheid90%
90%
Geduld55%
55%
Doorzettingsvermogen95%
95%
WordPress en CSS95%
95%
Tekenen95%
95%
Adobe Illustrator90%
90%
Adobe Lightroom75%
75%
Adobe Indesign90%
90%
Adobe Photoshop65%
65%

Samenwerken

Ik werk met bedrijven die dezelfde passie en visie delen. Samen groeien en elkaar aanvullen met als doel om het optimale resultaat richting onze klanten te realiseren:

Martina Ketelaar Fotografie, Bolsward

fotografie, fotobewerking

Voor de bedrijfsfotografie bij onze online projecten schakelen we graag de expertise van Martina in. Ze weet hierbij feilloos de juiste beleving en sfeer neer te zetten die bovendien mooi aansluit op de (online) huisstijl.

i4marketing, Groningen

strategie en marketing

Marketing (online & offline) is tegenwoordig onmisbaar om rendement te halen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe kun je je doelgroep bereiken? Wat wil je doelgroep zien van je bedrijf? Roderik Derksen van i4marketing helpt je met het in kaart brengen van de mogelijkheden en biedt je daarbij verschillende tools aan.

studio keers

Studio Keers, Joure

merkpositionering

Wat verkoop je? Voor wie? En wat is de echte waarde van je aanbod? Je bedrijf bouwen begint met een stevige fundering. Of je nu net bent gestart, je bedrijf naar het volgende niveau wilt tillen of herpositioneren, Nathalie Keers zorgt voor een glashelder fundament.

WPbalie, Joure

hosting & onderhoud, beveiliging, technische support

WPbalie is onze hoofdpartner voor (WordPress-) hosting en onderhoud. In samenwerking met WPBalie bieden we een totaalpakket waar website onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie, en de technische support (online en telefonisch) bij inbegrepen zit. Daarnaast maken we gebruik van de expertise en ervaring van WPBalie op het gebied van snelheidsoptimalisatie en maatwerkoplossingen.

Magenta Marketing, Balk

strategie en marketing

Rinske Langenkamp is de bruisende kracht achter Magenta Marketing. Met een brede ervaring in zowel consumentenmarketing als B2B marketing kent ze het klappen van de zweep. Een achtergrond in bedrijfskunde zorgt voor een brede blik op zowel organisatie als markt. Niet bang om vragen te stellen, duidelijke adviezen te geven en een helder beeld te geven van je marktsituatie, je kansen en blinde vlekken.

Wij geven vorm aan

Wij geven vorm aan