Online
marketing.

strategie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, remarketing

online marketing friesland

Ranking en conversie

Hoe word ik beter vindbaar in Google en binnen welke zoektermen liggen mijn kansen? Wij hebben op het gebied van zoekmachine optimalisering ( SEO) ervaring met vele online cases. Niet alleen hebben de door ons ontwikkelde websites een hoge conversiescore (bezoekers die tot actie overgaan), ze zijn ook nog eens optimaal vindbaar in Google!

Dit eerste heeft te maken met onze onderscheidende vormgeving en de nadruk op UX (User Experience) Design. Dit laatste met onze kennis van wat wel en wat niet werkt bij je zichtbaarheid in zoekmachines. Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) omvat aspecten als het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, het optimaliseren van afbeeldingen, teksten en video’s en het optimaliseren van de paginasnelheid (een vaak vergeten factor in het huidige rankingssysteem).

Google Partner

Een geslaagde Google Adwords campagne begint met een juiste strategie. Je wilt immers je advertentiebudget zo effectief mogelijk inzetten.

Samen met Google Partner i4marketing (Groningen) bieden we de ervaring en expertise die hierbij onmisbaar is. Door te blijven analyseren, mee te denken en te optimaliseren halen we de beste resultaten in zoekmachine adverteren.

Samenwerken?

Wil je online en offline verder groeien of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.