Development

NieuwsFiets.nu schiet uit de startblokken

In opdracht van NieuwsFiets Media & Events hebben we een dynamisch online nieuwsplatform opgezet voor de fietsenbranche (online vanaf 1 december 2017). Met ruim 8.000 unieke bezoekers in de eerste maand beleeft NieuwsFiets.nu een vliegende start.

NieuwsFiets.nu is binnen de fietsenbranche hét podium voor vakhandel, consumenten en media in Nederland en België. Hoofdredacteur en eigenaar Arnauld Hackmann is 20 jaar geleden, in december 1997, aan de slag gegaan in de fietsenbranche. Eerst 13 jaar als hoofdredacteur van het vakblad Tweewieler, daarna nog eens 3 jaar als hoofdredacteur van Fietsmarkt.

Meer dan een nieuwswebsite

NieuwsFiets.nu is meer dan alleen een (nieuws)website. Het is ook een nieuwsbrief (BrancheUpdate), een videokanaal (NieuwsFietsTV), een studiereis (NieuwsFiets DealerReis), een vacatureforum (DreamJobs) en tot slot een NieuwsFiets App (nog in ontwikkeling).

20.000 pageviews

Naast 8.000 unieke bezoekers zorgt dit snelgroeiende platform voor ruim 20.000 pageviews in de eerste maand. Door extra aandacht te geven aan de inrichting van ons managed WordPress hostingplatform dragen we zorg voor optimale bereikbaarheid, veiligheid en zekerheid.

Vorig bericht
Google Chrome update. Extra waarschuwing aan bezoekers van onbeveiligde websites.
Volgend bericht
Rubberbootmerk Diesel Rubbing klaar voor het vaarseizoen met de nieuwe catalogus
Bekijk ook