Website LCES i.o.v. Veiligheidsregio Fryslân

LCES (Landelijk Crisis Evaluatie Systeem – Veiligheidsregio Fryslân) heeft ons ingeschakeld om een professionele en strakke website neer te zetten voor een online webapplicatie die de mogelijkheid biedt om 24/7 in te loggen en te starten met een (multidisciplinaire) evaluatie bij crisissituaties.

Een ruime opzet/lay-out in combinatie met beeldvullende afbeeldingen en grafisch maatwerk zorgt voor een eigen gezicht en versterkt de gebruikservaring. Daarnaast is de navigatie op ieder apparaat simpel en basic en zijn de laadtijden geoptimaliseerd. Na onze CMS-training op locatie wordt de website door LCES voorzien van actuele berichten en content.

lces-screen

Op de vraag of Bakker Ontwerp binnen een maand een website zou kunnen opleveren was het antwoord direct duidelijk: geen probleem! Drie weken later werd de website opgeleverd. Erwin begrijpt goed waar je naar toe wil met je ideeën en schept aan de hand daarvan een website die nog mooier en functioneler is dan je had verwacht.

Ik heb zeer prettig samengewerkt met Bakker Ontwerp. Het contact verloopt vlot en prettig. Het is daarnaast ook erg tof dat je online live kunt meekijken met de ontwikkeling van je website! Zelfs toen de website al was opgeleverd, kwam Erwin met ideeën om de website nog even strakker te maken. Dit maakt de betrokkenheid van Bakker Ontwerp bij haar projecten duidelijk merkbaar. Een aanrader!

Nelleke Hakvoort Risicocommunicatie Veiligheidsregio Fryslân

Erwin BakkerWebsite LCES i.o.v. Veiligheidsregio Fryslân