Flyer + routekaart voor Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Naast de karakteristieke winkel in het hartje van Balk kunnen woonliefhebbers nu ook terecht in de ruime showroom / winkel aan de rand van Balk; het “glazen pand” van meubelimporteur Heeren2.

Ontwerp A5 flyer

Ons werd gevraagd om voor beide locaties een flyer met routekaart te ontwerpen, zodat bezoekers gemakkelijk tussen beide vestigingen kunnen navigeren.

De herkenbare huisstijl die we zowel voor de website van Heeren2 als die van Ruben Betsema – Wonen in Stijl hebben neergezet hebben we 1 op 1 doorvertaald. Beide panden zijn naar een uitgelijnde illustratie omgezet en de eerder door ons verzorgde fotografie + stoere plattegronden maken het “in Stijl” af:

Flyer-ontwerp-A5 A4

Flyer-ontwerp-A5 A4

 

Erwin BakkerFlyer + routekaart voor Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Gerelateerde berichten

branding identiteit

Branding Villa Néstor Gran Canaria

De nieuw te openen Bed & Breakfast Villa Néstor bevindt zich in het historische centrum van Ingenio op Gran Canaria. De gevel van het karakteristieke pand uit begin vorige eeuw hebben we als basis gebruikt voor het nieuwe logo.

ontwerp logo identiteit

Nieuwe identiteit voor Trainingsstal Uniek

Begin dit jaar werden we door Trainingsstal Uniek (Lelystad) gevraagd om een nieuwe identiteit (concept + logo) te ontwikkelen. Dit op basis van de kernpunten “onderscheidend vermogen (uniek)”, “subtiele kleuren” en “geometrie”.