Flyer + routekaart voor Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Naast de karakteristieke winkel in het hartje van Balk kunnen woonliefhebbers nu ook terecht in de ruime showroom / winkel aan de rand van Balk; het “glazen pand” van meubelimporteur Heeren2.

Ontwerp A5 flyer

Ons werd gevraagd om voor beide locaties een flyer met routekaart te ontwerpen, zodat bezoekers gemakkelijk tussen beide vestigingen kunnen navigeren.

De herkenbare huisstijl die we zowel voor de website van Heeren2 als die van Ruben Betsema – Wonen in Stijl hebben neergezet hebben we 1 op 1 doorvertaald. Beide panden zijn naar een uitgelijnde illustratie omgezet en de eerder door ons verzorgde fotografie + stoere plattegronden maken het “in Stijl” af:

Flyer-ontwerp-A5 A4

Flyer-ontwerp-A5 A4

 

Erwin BakkerFlyer + routekaart voor Ruben Betsema – Wonen in Stijl

Gerelateerde berichten

logo ontwerp friesland

Logo Ontwerp Trends

Wil je werken aan je uitstraling met een modern, trendy of juist tijdloos logo? Bakker Ontwerp volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van logo- en huisstijl ontwerp. We laten je, ter inspiratie, graag de laatste trends zien:

Flat Design; een trend of een must?

In ons artikel “webdesign trends 2015” kwam de term “Flat Design” al voorbij. De afgelopen jaren won Flat Design steeds meer terrein in zowel de online als de offline vormgeving. Nu ook Google en zelfs Apple (meester in het realistische design) ervoor vallen lijkt een absolute trend geboren.