webdesign friesland

WordPress webdesign uit Friesland

Bakker Ontwerp laat je bedrijf online uitblinken door gebruik te maken van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webontwikkeling, zoals (recent) het adaptive design en AMP.

Ontdek daarnaast het effect van grafisch ontwerp, een onderscheidende lay-out en beeldvullende afbeeldingen op de beleving en gebruikerservaring van je website.

SEO

Dat de door ons ontwikkelde websites bezoekers aanzetten tot actie hebben onze eerdere cases al aangetoond. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website optimaal gevonden wordt in Google op de voor jou relevante termen. Je website functioneert als de “ultieme lead-generator”; onmisbaar voor je organisatie.

Offerte

Onze opdrachtgevers:

 • Met Magenta Marketing aan het roer en Bakker Ontwerp als het creatieve brein achter onze website, is succes gegarandeerd. Fijne samenwerking, goede communicatie en bovenal een fantastisch eindresultaat!

  Martin van der Werf, Cnossen Infra bv
 • Bakker Ontwerp: Professionaliteit gecombineerd met een persoonlijke benadering. Bakker Ontwerp heeft kennis van zaken, denkt mee, communiceert helder en duidelijk, wat resulteert in een goed product (website) en een tevreden klant.

  Hester Wolters, N0.0RDPEIL
 • Als je écht eens een websitebouwer wilt hebben die je volledig vrij kunt laten in opmaak, invulling en ideeën, dan moet je voor Bakker Ontwerp kiezen. Alle voorstellen zijn in één keer raak. Een genot om mee te werken.

  Niels Postma, Tapp
 • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). We hebben de samenwerking als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten!

  Jeremy Otten, Random Solutions
 • Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina's.

  Josina Krol, Gravita Administratie Software
 • Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin's streven naar perfectie zorgt ervoor dat hij net zo lang doorgaat tot hij voor 200% tevreden is.

  Sibco de Vries, Klaas Recreatie

wordpress-webdesign

WordPress CMS

 Pas gemakkelijk je inhoud aan met een handig “drag and drop” systeem. Upload snel nieuwe foto’s en berichten.

SEO

SEO

 Je website is optimaal zichtbaar voor zoekmachines. Daarnaast heeft Google een voorkeur voor websites gemaakt in WordPress. Lees meer

support

Support

Bakker Ontwerp zorgt samen met WPBalie voor uitgebreide technische support. Zowel online als telefonisch.

grafisch-ontwerp

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk zorgt voor extra karakter en versterkt je online boodschap. Denk hierbij aan illustraties en iconen.

retina

Retina Ready

 De websites die we ontwerpen worden in de hoogst mogelijk resolutie weergegeven. (o.a. op Apple Retina schermen.)

adaptive-webdesign

Adaptive design

Adaptive design gaat verder waar responsive (mobielvriendelijk) design ophoudt. Schakel per apparaat / scherm onderdelen aan of uit. Lees meer

fotografie

Professionele fotografie

 Beeldvullende foto’s zijn bepalend voor de uitstraling van je website. Bakker Ontwerp begeleidt je hierin en geeft hier een creatieve en professionele invulling aan.

UX-design

UX Design

Webdesign gebaseerd op de ultieme gebruikerservaring. Zowel op desktop als mobiel. Welke ervaring wil jij je bezoekers meegeven?

wordpress-hosting-en-onderhoud

Hosting en onderhoud

Kies voor ons totaalpakket: Onderhoud / beveiliging / hosting en support. Al vanaf € 24,95 per maand word je op dit gebied ontzorgd! Helder en voordelig.

Vraag direct een offerte aan:

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het onderstaande aanvraagformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

  Bel mij terug

  Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

   Erwin BakkerWebdesign Friesland