webdesign friesland

WordPress webdesign uit Friesland

Bakker Ontwerp laat je bedrijf online uitblinken door gebruik te maken van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webontwikkeling, zoals (recent) het adaptive design en AMP.

Ontdek daarnaast het effect van grafisch ontwerp, een onderscheidende lay-out en beeldvullende afbeeldingen op de beleving en gebruikerservaring van je website.

SEO

Dat de door ons ontwikkelde websites bezoekers aanzetten tot actie hebben onze eerdere cases al aangetoond. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website optimaal gevonden wordt in Google op de voor jou relevante termen. Je website functioneert als de “ultieme lead-generator”; onmisbaar voor je organisatie.

Offerte

Onze opdrachtgevers:

 • Meedenkend, snel, accuraat en oog voor detail, een aantal woorden om te omschrijven hoe Erwin te werk gaat. Hij begreep snel wat onze wensen waren en gezamenlijk zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Een fraai visitekaartje!

  Idserd Hibma, Cnossen Infra bv
 • Erwin is een gedreven webdesigner, die alleen maar tevreden is met het beste (lees perfectie!). We hebben de samenwerking als zeer goed ervaren en zullen Bakker Ontwerp dan ook aanraden aan onze klanten!

  Jeremy Otten, Random Solutions
 • Lange tijd waren wij op zoek naar een nieuwe website. Er waren maar weinig sites van ontwerpers die naar onze smaak waren. De site van Bakker Ontwerp was een creatie naar onze visie: duidelijk, modern, vrolijk en goed navigeerbaar. En zo is onze website ook geworden, alle honderd pagina's.

  Josina Krol, Gravita Administratie Software
 • Als opdrachtgever hebben wij de wijze van uitwerken als erg prettig ervaren. Bakker Ontwerp is een kundig en allround bedrijf. De opdracht is conform de afgesproken planning uitgevoerd. Er wordt goed met de klant meegedacht waardoor er een fraai eindresultaat is behaald.

  Mr. J.P. Ornée, Letselschade Sneek
 • Werken met Bakker Ontwerp is verhelderend, duidelijk en vernieuwend. De afspraken worden precies en ruim op tijd nagekomen. In no-time is er een prachtige nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. Een erg fijne samenwerking!

  Stefan Kuperus, Coach & Opleider
 • Bakker Ontwerp heeft voor ons nieuwe bedrijf een prachtige en unieke website gebouwd welke onderscheidend is binnen de recreatie branche! Erwin's streven naar perfectie zorgt ervoor dat hij net zo lang doorgaat tot hij voor 200% tevreden is.

  Sibco de Vries, Klaas Recreatie

wordpress-webdesign

WordPress CMS

 Pas gemakkelijk je inhoud aan met een handig “drag and drop” systeem. Upload snel nieuwe foto’s en berichten.

SEO

SEO

 Je website is optimaal zichtbaar voor zoekmachines. Daarnaast heeft Google een voorkeur voor websites gemaakt in WordPress. Lees meer

support

Support

Bakker Ontwerp zorgt samen met WPBalie voor uitgebreide technische support. Zowel online als telefonisch.

grafisch-ontwerp

Grafisch maatwerk

Grafisch maatwerk zorgt voor extra karakter en versterkt je online boodschap. Denk hierbij aan illustraties en iconen.

retina

Retina Ready

 De websites die we ontwerpen worden in de hoogst mogelijk resolutie weergegeven. (o.a. op Apple Retina schermen.)

adaptive-webdesign

Adaptive design

Adaptive design gaat verder waar responsive (mobielvriendelijk) design ophoudt. Schakel per apparaat / scherm onderdelen aan of uit. Lees meer

fotografie

Professionele fotografie

 Beeldvullende foto’s zijn bepalend voor de uitstraling van je website. Bakker Ontwerp begeleidt je hierin en geeft hier een creatieve en professionele invulling aan.

UX-design

UX Design

Webdesign gebaseerd op de ultieme gebruikerservaring. Zowel op desktop als mobiel. Welke ervaring wil jij je bezoekers meegeven?

wordpress-hosting-en-onderhoud

Hosting en onderhoud

Kies voor ons totaalpakket: Onderhoud / beveiliging / hosting en support. Al vanaf € 24,95 per maand word je op dit gebied ontzorgd! Helder en voordelig.

Vraag direct een offerte aan:

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het onderstaande aanvraagformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

Bel mij terug

Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Erwin BakkerWebdesign Friesland