grafisch-ontwerp

Onderscheidend grafisch ontwerp

Heb je al vele jaren dezelfde huisstijl en wil je je als bedrijf meer onderscheiden en professioneler positioneren? Of ben je starter en wil je je complete huisstijl van A to Z laten vormgeven? Bakker Ontwerp werkt graag buiten de geijkte paden. Wij volgen de laatste trends op het gebied van grafisch ontwerp en drukwerk en vertalen dit graag naar een professioneel, modern en creatief ontwerp.

Bakker Ontwerp geeft vorm aan je complete huisstijl. Wij maken o.a. logo’s, visitekaartjes, briefpapier, brochures, illustraties en advertenties.

Een logo of huisstijl bepaalt voor een groot deel wat je als bedrijf uitstraalt en ondersteunt waar je voor staat. Het is dan ook in veel gevallen de eerste indruk.

Heeft je huidige huisstijl nog het gewenste effect, of wordt het tijd voor een frisse update? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Neem direct contact op:

Wil je je onderscheiden met je huisstijl? Neem contact met ons op door middel van het onderstaande contactformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Geen mail ontvangen? Controleer je spambox.

    Bel mij terug

    Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

      Erwin BakkerGrafisch ontwerp